Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Ρίκι Μάρτιν δήλωσε ανοιχτά πως θα ήθελε οι δύο γιοι του να είναι ομοφυλόφιλοι και στέλνει ένα μήνυμα σε όσους «κρύβονται»

Τι είπε ο τραγουδιστής;

13 Ιουνίου 2018 13:50
Ο Ρίκι Μάρτιν δήλωσε ανοιχτά πως θα ήθελε οι δύο γιοι του να είναι ομοφυλόφιλοι και στέλνει ένα μήνυμα σε όσους «κρύβονται»

Ο Ρίκι Μάρτιν είναι διάσημος, ανοιχτά ομοφυλόφιλος και ενεργός ακτιβιστής των δικαιωμάτων της LGBTQI+ κοινότητας και σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως θα ήθελε οι δύο γιοι του να είναι ομοφυλόφιλοι. Ο σταρ της λάτιν ποπ κλήθηκε να μιλήσει για το ρόλο του στη σειρά "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story" , αλλά η κουβέντα επεκτάθηκε και στην ομοφυλοφιλία του.

Ο Μάρτιν εμφανίστηκε στην εκπομπή "Popcorn με τον Peter Travers" του ABC και μίλησε για το πόσο σχετίζεται με τον χαρακτήρα, έχοντας δώσει και ο ίδιος αγώνες για να κρύψει στο παρελθόν τη δική του σεξουαλικότητα. Τώρα ο Μάρτιν δηλώνει πως δεν θα μπορούσε να είναι πιο άνετος με τον εαυτό του. «Δεν ξέρω, είναι πολύ μικροί, αλλά εύχομαι να είναι ομοφυλόφιλοι», είπε μιλώντας για τους δύο γιους του, ηλικίας 9 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστικό: Οπαδός του Παναθηναϊκού με "πι" πηγαίνει να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο! (photos)

«Είναι ένα πολύ ξεχωριστό πράγμα. Η ευαισθησία, του να μην πρέπει να κρύβομαι με κανένα σχήμα ή μορφή. Βλέπω χρώματα. Και τότε βλέπω το ουράνιο τόξο. Καταλαβαίνω γιατί το σύμβολο είναι το ουράνιο τόξο. Είναι απλά πραγματικό. Εναι απτό. Με κάνει πιο ισχυρό», είπε. «Πάντα το λέω αυτό, θα ήθελα να κάνω πάλι coming out. Επειδή αισθάνθηκα καταπληκτικά. Τη στιγμή εκείνη όταν έγραψα την επιστολή και την έβαλα στο twitter, και πάτησα να δημοσιευθεί. Η ελευθερία, το αίσθημα της απελευθέρωσης ήταν τόσο ισχυρό, αυτό εννοώ λέγοντας ότι θα ήθελα να κάνω και πάλι coming out γιατί αισθάνθηκα απίστευτα.

Και μετά από αυτό, οι άνθρωποι έρχονταν σε μένα και με ευχαριστούσαν λέγοντας "Εξαιτίας σας, καταλαβαίνω καλύτερα τον πατέρα μου. Καταλαβαίνω την αδελφή μου καλύτερα". Είναι σημαντικό να κάνουμε» «Για όσους αγωνίζονται με την ταυτότητά τους, του λέω πως όλα θα είναι ωραία. Απλά να είσαι ο εαυτός σου. Αγάπα τον εαυτό σου», είπε.

Πηγή:lifo.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share