Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση της Αγγελικής Ηλιάδη! «'Ημουν τριών όταν ένα κέρμα κόλλησε στην καρδιά μου...»

Το άγνωστο τάμα της μαμάς της!

11 Ιουνίου 2018 12:45
Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση της Αγγελικής Ηλιάδη! «'Ημουν τριών όταν ένα κέρμα κόλλησε στην καρδιά μου...»

Η Αγγελική Ηλιάδη ταξίδεψε στην Τήνο με τους δύο γιους της και αποκάλυψε το Τάμα της που συγκλονίζει!

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως εδώ και καιρό ήθελε να επισκεφτεί την Παναγιά της Τήνου και επιτέλους έκανε πράξη το Τάμα της και την υπόσχεση της!

Η Αγγελική λοιπόν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξομολογήθηκε πως όταν ήταν τριών ετών της κόλλησε ένα κέρμα στην καρδιά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της 48ωρης! Ποιος είναι πρώτος, ποιος τελευταίος;

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Αξιώθηκα να πατήσω σε αυτό τον άγιο τόπο που τόσο δυνατά και έντονα νιώθεις την παρουσία της Παναγίας μας! να μουν τριών όταν ένα κέρμα κόλλησε στην καρδιά μου και η μητέρα μου απελπισμένη έκανε τάμα στην Παναγία της Τήνου… σίγουρη ότι θα με προστάτευε… θα απέφευγα την πολύ επικίνδυνη επέμβαση και όλα θα πήγαιναν καλά!

Όπως κι έγινε φυσικά με την βοήθεια της! δεν θυμάμαι να σας πω… για ποσα χρονια μετά έβλεπα κάθε βράδυ την Παναγία να στέκεται δίπλα σε ένα μικρό εκκλησάκι με ένα καντηλάκι αναμμένο και να με κοιτά… ήξερα πάντα ότι καρτερικά με περίμενε κοντά της και νιώθω τέτοια ευτυχια…γαλήνη και ηρεμία στην ψυχή μου που επιτέλους βρέθηκα κοντά της και ενιωσα τόσο δυνατά την ευλογία και την προστασία που μου προσφέρει τόσα χρόνια… και θα μου προσφέρει για πάντα»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντροπή: Το άθλιο δημοσίευμα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο λίγες ώρες μετά τον θάνατο του!

Δείτε την ανάρτηση της:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share