Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ναταλία Γερμανού: Η απίστευτη αποκάλυψη για το Fame Story! Οι φωνές του Κυριακού και η έκκληση στον Μικρούτσικο!

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια;

10 Ιουνίου 2018 16:42
Ναταλία Γερμανού: Η απίστευτη αποκάλυψη για το Fame Story! Οι φωνές του Κυριακού και η έκκληση στον Μικρούτσικο!

Με αφορμή την παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου στην συναυλία του αδερφού, Θάνου, η Ναταλία Γερμανοπύ- μοιράστηκε με τους τηλεθεατές ένα άγνωστο περιστατικό για την μεταξύ τους συνεργασία!

Η παρουσιάστρια, στην εκπομπή της, «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», είπε για μια στιγμή από όταν παρουσίαζε το Fame Story 1, που είχαν φέρει τον Ανδρέας Μικρούτσικό για να "σώσει" την κατάσταση!

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού, είπε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική φιγούρα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος: Μέσα σε 50 ημέρες έχασε τα δυο του αδέλφια!

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι αγαπημένος μου. Έχω κάνει μαζί του και Dream Show, πολλά πράγματα. Μου έχει λείψει. Τον έχω πεθυμήσει. Και νομίζω έχει λείψει και σε αρκετούς τηλεθεατές.

Ο Ανδρέας έχει κάνει τρομερά πράγματα και στην ψυχαγωγία και σε πιο κοινωνικά. Έχει κάνει πάρα πολλές εκπομπές και απίστευτα νούμερα τηλεθέασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το τρομερό έπαθλο άνεσης σήμερα (10/06)!

Δεν θα ξεχάσω στο Fame Story 1, όταν ήμουν παρουσιάστρια που ήμουν τόσο… όχι χλιάρη, κάτσε να το πω σωστά… απλά το διεκπεραίωνα νομίζω. Πες το κι έτσι, ότι δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση κανέναν. Και είχε πει τότε ο αείμνηστος ο Κυριακού «Φέρτε τον Μικρούτσικο, χανόμαστε! Θα μας το βουλιάξει το πλοίο αυτή!».

Με την καλή έννοια ο άνθρωπος, όχι να με προσβάλει. Είχαν κάνει μια σύσκεψη ο Μεγακλής Βιντιάδης με τον Πάνο Ζώη που ήταν παραγωγός και έφεραν τον Ανδρέα να σώσει την κατάσταση γιατί εγώ το πήγαινα λάου λάου. Και ήρθε ο Ανδρέας και το εκτίναξε».

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share