Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

O Tus ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Κύπρο με το νέο του τραγούδι για τα Κατεχόμενα (video)

Τα σχόλια δικά σας...

22 Μαΐου 2018 16:19
O Tus ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Κύπρο με το νέο του τραγούδι για τα Κατεχόμενα (video)

Ο Tus ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με το νέο του τραγούδι στο οποίο κάνει αναφορά στα κατεχόμενα της Κύπρου.

Ο τραγουδιστής με τον Johnny Black σε ένα κλιπ άκρως ρατσιστικό, σεξιστικό και προσβλητικό για τη Μεγαλόνησο.

«Στα κατεχόμενα πηγαίνω συνεχόμενα κάθε βράδυ κι άλλη εμπειρία με άλλη γκόμενα. Εγώ θα λύσω το Κυπριακό κουφάλες, να διώξετε τους Τούρκους, να μείνουν οι Τουρκάλες», αναφέρουν κάποιοι από τους στίχους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στην Μύκονο: 15 ευρώ ο γύρος, 6,20 ευρώ ο φρέντο, 13 ευρώ τα αυγά!

Δείτε πώς το σχολίασαν σε κυπριακή εκπομπή:

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου είπε στην εκπομπή της: «Έπαθα σοκ!» με τον Νικόλα Ιωαννίδη να συμπληρώνει: «Δεν υπάρχει πλάκα, με αυτά τα θέματα, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έμειναν έξω από τα σπίτια τους, χαθήκαν άνθρωποι, γυναίκες βιάστηκαν, δεν μπορεί να έρχεται τώρα ο Tus».

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Παιδιά εντάξει νομίζω ότι θα πάρει τρελή έκταση το θέμα αυτό…”.

Νικόλας Ιωαννίδης: Δεν αγγίζεις τέτοια θέματα.

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Να σας πω κάτι; Η μουσική είπαμε ότι δεν έχει όρια, ενώνει τον κόσμο και όλα αυτά τα ωραία τα πράγματα που λέμε, παρόλα αυτά θεωρώ ότι η μουσική έχει και τραγούδια σαν κι αυτό, τα οποία δεν θα πρέπει να κυκλοφορούν ποτέ! Συγγνώμη, είναι η προσωπική μου άποψη, μπορεί να κατηγορηθώ παρόλα αυτά δεν μπορώ να ακούω τέτοιες βλακείες, πραγματικά σας λέω…

Χριστιάνα Αντωνίου: Πραγματικά, έχω σβήσει, έχω παγώσει. Καταρχήν έπρεπε κάποιος από την ομάδα του ή από την δισκογραφική εταιρεία να του ανοίξει τα μάτια και να του πει που πας με τέτοιο τραγούδι”.

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Είναι εκεί που λέμε, τα δίνεις όλα στον βωμό της επιτυχίας στον βωμό των χρημάτων, στο βωμό της τηλεθέασης, στο βωμό της δόξας. Όλα αυτά ρε παιδιά, δηλαδή άνθρωποι δεν υπάρχουν εκεί πίσω, που να σκέφτονται, που να ανθρώπινα, που να πονάνε αυτό το θέμα, το οποίο εμάς μας βασανίζει τόσα χρόνια

Πηγή: altsantiri.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share