Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ταξιτζής χρέωσε τη Βίκυ Λέανδρος 1.022 ευρώ! - Τι του είπε

Διαβάστε τι έγινε...

22 Μαΐου 2018 14:11
Ταξιτζής χρέωσε τη Βίκυ Λέανδρος 1.022 ευρώ! - Τι του είπε

Χρησιμοποίησε ταξί για να διανύσει μία διαδρομή 575 χιλιομέτρων βάζοντας γερά το χέρι στην τσέπη. Ο ταξιτζής έκπληκτος διαπίστωσε μετά το τέλος της κούρσας ότι η κυρία που κάτι του θύμιζε και πλήρωσε το ποσό των 1.022 ευρώ, ήταν η Ελληνίδα τραγουδίστρια που κατέκτησε τον κόσμο, Βίκυ Λέανδρος.

Η Ελληνίδα «βαρόνη της ποπ» βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν ενημερώθηκε ότι ακυρώνεται η πτήση της που θα τη μετέφερε από την Κολωνία στο Βερολίνο.

Έπρεπε να πάει όμως σε συναυλία στο Βερολίνο. Έτσι, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να πάρει ένα ταξί από το αεροδρόμιο για να φθάσει έγκαιρα στον προορισμό της. Η Ελληνίδα σταρ μπήκε στο ταξί του 44χρονου Μπάρχαμ Χαμασαχλίκ λέγοντάς του:

«Πρέπει να πάω στο Βερολίνο - γρήγορα!»

«Στην αρχή δεν ήξερα ποια ήταν η κυρία. Σκέφτηκα ότι μπορεί να την είχα δει στην τηλεόραση ή σε εφημερίδες», επισημαίνει ο οδηγός ταξί στην εφημερίδα «Bild» και προσθέτει:

«Στη διάρκεια της διαδρομής η Λέανδρος άρχισε να τραγουδάει στα γερμανικά και τα γαλλικά. Ο οδηγός από το Κουρδιστάν έμαθε στην διάρκεια της κούρσας η κυρία που... κάτι του θύμιζε είναι από την Ελλάδα. Κι όταν το ταξίμετρο έδειξε 1022,30 ευρώ, η Βίκυ Λέανδρος πλήρωσε το ποσό.
Για να ευχαριστήσει μάλιστα τον οδηγό της, τον προσκάλεσε στη συναυλία.
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share