Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της οικογένειας του Avicii σε θαυμαστές και οικογένεια!

Θλίψη!

24 Απριλίου 2018 14:19
Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της οικογένειας του Avicii σε θαυμαστές και οικογένεια!

Η οικογένεια του Avicii, του διάσημου Σουηδού dj που πέθανε στις 20 Απριλίου σε ηλικία 28 ετών ευχαρίστησε τους εκατομμύρια fans αλλά και όλους τους καλλιτέχνες που όλες αυτές τις μέρες τους συμπαραστέκονται. Με ανακοίνωσή τους υποστηρίζουν τα εξής:

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξη και τα λόγια αγάπης για τον γιο και αδερφό μας. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για όσους αγαπούσαν τη μουσική του Τιμ και έχουν πολύτιμες αναμνήσεις από τα τραγούδια του. Σας ευχαριστούμε για όλες τις πρωτοβουλίες που πήρατε για να τιμήσετε τον Τιμ, με δημόσιες συγκεντρώσεις, με τη μουσική του να ακούγεται από καμπάνες εκκλησιών, με αφιερώματα στο Coachella και στιγμές σιγής σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ευγνώμονες για την προστασία της ιδιωτικότητας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Επιθυμία μας είναι αυτό να συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο.

Με αγάπη,
Η οικογένεια του Τιμ Μπέργκλινγκ».

Πολλοί είναι οι φίλοι και οι θαυμαστές του Τιμ Μπέρλινγκ που κάνουν αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του. Μέχρι στιγμής πάντως τέσσερις μέρες μετά το θάνατο του Avicii και μετά από δύο νεκροψίες δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Πάντως από την αστυνομία του Ομάν όπου είχε πάει για διακοπές με φίλους του έχει από την αρχή αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο dj να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Οι γονείς, οι δύο αδελφές και ο μοναδικός αδελφός του Avicii μετέβησαν στο Ομάν για να παραλάβουν τη σορό του, σύμφωνα με την αστυνομία της χώρας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share