Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά στη Ξένια των Rec για την «υποκρισία» της! «Δεν είμαι τόσο καλή ηθοποιός όσο...»

Τα πέταξε τα καρφιά της....

22 Απριλίου 2018 19:21
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά στη Ξένια των Rec για την «υποκρισία» της! «Δεν είμαι τόσο καλή ηθοποιός όσο...»

Η Ξένια των Rec είχε απροκάλυπτα κατηγορήσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ότι όσο καιρό ήταν στο Survivor 2, είχε άλλη συμπεριφορά μπροστά και πίσω από τις κάμερες!


Σήμερα, σε συνέντευξη της η ίδια βάζει τα πράγματα στη θέση τους και απαντά πρώτη φορά στα όσα ακούστηκαν σχετικά με την συμπεριφορά της εντός και εκτός παιχνιδιού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Δρυμωνάκο! Είναι ζευγάρι ή όχι;


Η Ξένια είπε μιλώντας στο People ότι δεν ήσουν ακριβώς η ίδια όταν δεν έγραφαν οι κάμερες... Ένιωσες ποτέ πως μπορεί να σε κοίταζε με μια καχυποψία;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φως στο τούνελ: Εξέλιξη σοκ με τον 32χρονο αγνοούμενο! Βρέθηκαν τα ρούχα του σε βουνό στο Άργος...


Όχι. Θεωρώ όμως ότι σε ένα χρονικό διάστημα εννέα εβδομάδων και με μια 24ωρη τηλεοπτική κάλυψη είναι πολύ δύσκολο κάποιος να υποκριθεί. Πρέπει να είναι πολύ καλός ηθοποιός. Αυτό που έμαθα όσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά είναι ότι στην κάμερα δύσκολα μπορείς να προσποιηθείς. Γιατί και εγώ όταν είχα τις μαύρες μου και πήγαινα να κάνω εκπομπή φαινόταν στον κόσμο. Όταν δυσκολευόμουν, γιατί ένιωθα την ανασφάλεια κάθε στιγμή τι θα πουν για μενα, πάλι φαινόταν -θυμάμαι ότι έλεγαν «Αυτό το κοριτσάκι που πήρε κι εκπομπή δεν μπορεί να μιλήσει.»

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share