Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ράγισε καρδιές ο Ηλίας Βρεττός στην πρώτη του εμφάνιση μετά το τροχαίο! «Ο Θεός μου έδωσε δεύτερη ευκαιρία»! (Βίντεο)

Δείτε την συνέντευξη!

16 Απριλίου 2018 17:02
Ράγισε καρδιές ο Ηλίας Βρεττός στην πρώτη του εμφάνιση μετά το τροχαίο! «Ο Θεός μου έδωσε δεύτερη ευκαιρία»! (Βίντεο)

Η Καθαρά Δευτέρα του 2018 άλλαξε για πάντα τη ζωή του, μιας και παραλίγο να κοπεί απότομα το νήμα της! Ήταν η μέρα που ενεπλάκη σε τροχαίο και από τότε όλα άλλαξαν!

Δύο μήνες μετά και έχοντας περάσει δύο επίπονα χειρουργεία, προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματά του, ο Ηλίας Βρεττός είναι καλά στην υγεία του και στέκεται ξανά στα πόδια του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: 24ωρη απεργία σε ΜΜΜ την Τετάρτη!


Ο Ηλίας Βρεττός το μεσημέρι της Δευτέρας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του STAR, "Αλήθειες με την Ζήνα" και μίλησε για όσα έζησε!

«Αισθάνομαι άγχος σαν να είναι η πρώτη φορά που εμφανίζομαι στην τηλεόραση, σαν να είναι η πρώτη μου εκπομπή, η πρώτη μου συνέντευξη και κατά κάποιον τρόπο είναι η πρώτη μου εκπομπή και η πρώτη μου συνέντευξη. Είναι η πρώτη εκπομπή της καινούργιας μου ζωής, είναι η πρώτη μου εκπομπή της δεύτερης ευκαιρίας που μου έδωσε ο Θεός» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τούρκικο πλοίο πέρασε τον Ισθμό της Κορίνθου! (photos+video)


Και συνέχισε είπε στη Ζήνα Κουτσελίνη: «Μέσα στο αμάξι δεν ήμουν σε θέση να δώσω σημασία στην οδήγηση, αλλά ήταν οι πλέον ακατάλληλες συνθήκες για να συμβεί κάποιο ατύχημα. Κάποια στιγμή νιώθω μια απότομη δεξιά τιμονιά. Εκεί ήταν που άνοιξα τα μάτια μου και έδωσα προσοχή. Είδα ένα λευκό αυτοκίνητο να περνάει προς τα πίσω μας και εμείς να κατευθυνόμαστε προς το κράσπεδο. Έγινε μια διορθωτική κίνηση για να μην πέσουμε στο κράσπεδο και εκεί ξαφνικά περάσαμε στο απέναντι ρεύμα και είδα ένα δέντρο να έρχεται στο πρόσωπο μου. Δεν πρόλαβα να δω τίποτα, είπα απλά "τέλος"».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share