Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τι σταμάτησε να κάνει ο πρίγκιπας Χάρι για να προετοιμαστεί για το γάμο;

Εκοψε και το κάπνισμα!

15 Απριλίου 2018 16:27
Τι σταμάτησε να κάνει ο πρίγκιπας Χάρι για να προετοιμαστεί για το γάμο;

Γαλαζοαίματοι: Άνθρωποι σαν και εμάς! Όπως αναφέρει η New York Daily News ο πρίγκιπας Χάρι προσπαθεί να χάσει μερικά κιλάκια πριν τη μεγάλη μέρα στις 19 Μαΐου, όπου θα παντρευτεί την καλή του, Μέγκαν Μαρκλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαράζει καρδιές: Η φωτογραφία που ανέβασε ο αδελφός του Γιώργου Μπαλταδώρου στο Facebook και προκαλεί ανατριχίλα!

Ο Χάρι σύμφωνα με φήμες έχει κόψει το κάπνισμα, ενώ έχει μειώσει και την ποσότητα αλκοόλ που πίνει. Λέγεται μάλιστα ότι από τότε που το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, ο πρίγκιπας έχει χάσει 4,5 κιλά! Και όλα αυτά χάρη στη μέλλουσα νύφη, η οποία απ’ ό,τι φαίνεται τον έχει βάλει σε πρόγραμμα!

«Ένας από τους λόγους που τον πίεσε να σταματήσει το κάπνισμα είναι ότι η συνήθεια αυτή επηρεάζει την παραγωγή σπέρματος», είπε άτομο από στενό φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού στη New York Daily News. Απ’ ό,τι φαίνεται η νύφη θα έχει…άγριες διαθέσεις την πρώτη νύχτα του γάμου!Ο πρίγκιπας λέγεται ότι επισκέπτεται και διατροφολόγο, ενώ έχει ξεκινήσει και εντατική γυμναστική.

«Πηγαίνει γυμναστήριο σχεδόν κάθε μέρα στις 7πμ», είπε το πρόσωπο από το στενό φιλικό τους περιβάλλον. «Κερδίζει πίσω το στρατιωτικό του σώμα», σχολίασε, θυμίζοντας σε όλους μας πως ο Χάρι έκανε δύο θητείες στο Αφγανιστάν.Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τα αποτελέσματα των προσπαθειών του τη μέρα του γάμου!

Πηγή: olivemagazine.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share