Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

"Το «Πάμε Πακέτο» είναι μια από τις χειρότερες εκπομπές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης"

19 Μαρτίου 2018 18:20

Συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» έδωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος σχολίασε τα τεκταινόμενα.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός μίλησε μεταξύ άλλων για τα realities και την τηλεοπτική πραγματικότητα. Στο στοχαστρο του Ποσειδώνα… το «Πάμε Πακέτο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική αγορά: Ποια αλυσίδα σούπερ μάρκετ... επιστρέφει και φέρνει τα πάνω κάτω;

«Το νούμερο 1 που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτή η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Θεωρώ πως είναι η χειρότερη! Μια από τις χειρότερες εκπομπές που υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση. Και ενώ τον τελευταίο καιρό έχουμε αυτούς που καταδικάζουν τα ριάλιτι, το χειρότερο ριάλιτι όλων των εποχών που είναι αυτή η εκπομπή το «Πακέτο» δεν την αγγίζει κανείς. Είναι άλλο να πηγαίνει κανείς στο Survivor για να επιδείξει τις αθλητικές του ικανότητες και είναι άλλο να παίζεις με τον ανθρώπινο πόνο», ανέφερε.

Ο στιχουργός μίλησε επίσης και για την εκποπμπή Ελένη. «Βαριέμαι πάρα πολύ. Την βαριέμαι εδώ και χρόνια…», είπε για την Ελένη Μενεγάκη.

Τέλος, ο ραδιοφωνικός παραγωγός, σύμφωνα με το peoplegreece.com, δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει τη συμμετοχή μας στη Eurovision με την Γιάννα Τερζή αλλά και την Ελένη Φουρέιρα η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share