Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Κάιλι Τζένερ ποστάρει "καυτές" φωτογραφίες της στο τζακούζι και "αναστατώνει" το ίντερνετ!

19 Μαρτίου 2018 16:14
Η Κάιλι Τζένερ ποστάρει

Η Κάιλι Τζένερ επέστρεψε για τα καλά στην αγαπημένη της συνήθεια, τα social media, μετά τη γέννα της.

Μετά τη γέννηση της Στόρμι, η 20χρονη Κάιλι έκανε καιρό να ανεβάσει φωτογραφίες, ενώ μετά συνήθως πόσταρε στιγμιότυπα με το μωράκι της και την καινούρια της ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (19-25/03) από την Άση Μπήλιου! (video)

Αυτή τη φορά όμως, επέλεξε να ανεβάσει όχι φωτογραφίες με το μωρό της αλλά από τις διακοπές της με μια φίλη της. Πρέπει να είναι η πρώτη της «απόδραση» από τότε που έγινε μανούλα, οπότε και το απολαμβάνει!

Ναι, γιατί αν είσαι μια Καρντάσιαν και παιδί έχεις και διακοπές πας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Τι συνέβη σήμερα; (video)

Η Κάιλι και η κολλητή της, Τζορντίν Γουντς πήραν τα βουνά και πήγαν εκδρομούλα αλλά έκαναν και μια φωτογράφηση ενδιάμεσα.

Στις φωτογραφίες του Rays Corrupted Mind, η Κάιλι φορά ένα πορτοκαλί μπλουζάκι και ένα γκρι φούτερ και τα συνδύασε με ένα απλό τζιν.


Η Τζορντίν διάλεξε ένα μαύρο ρούχο με κουκούλα και γούνα. Οι δύο φίλες φαίνεται ότι επισκέφθηκαν ένα χειμερινό θέρετρο, καθώς βλέπουμε βουνά, χιόνια και πολυτελή ξύλινα σαλέ, στο φόντο.


Αργότερα, η ίδια η Κάιλι πόσταρε στο λογαριασμό της στο Instagram, φωτογραφίες τους να απολαμβάνουν ένα μπάνιο στο τζακούζι.


Η Κάιλι φορά γκρι αθλητικό Calvin Klein μαγιό ενώ η φίλη της μαύρο ολόσωμο και τα κοσμήματά τους, ενώ το μακιγιάζ δεν λείπει. Είπαμε, φωτογραφίες είναι αυτές.


«Η Κάιλι επέστρεψε», ήταν τα σχόλια των θαυμαστών της καθώς έπεσαν βροχή τα Likes.

Πηγή: bovary.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share