Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πασίγνωστος Έλληνας ξεσκίζει Survivor, Power of Love και MasterChef! «Είναι αισχρά σκουπίδια»!

12 Μαρτίου 2018 15:51
Πασίγνωστος Έλληνας ξεσκίζει Survivor, Power of Love και MasterChef! «Είναι αισχρά σκουπίδια»!

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος απαντά στην Μαρία Ανδρέου και στην εφημερίδα Espresso για Survivor, Power of Love και MasterChef και τα χαρακτηρίζει «σκουπίδια».

«Πρόκειται για αισχρά σκουπίδια, τα οποία σχολιάζουν διάφοροι μοναχικοί τύποι στο facebook και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Η τηλεόραση είναι ένα μέσο με φοβερή δύναμη. Ποια είναι τα πρότυπα που προωθεί η τηλεόραση;

Αυτά τα κατώτερης υποστάθμης; Άτομα να εξευτελίζονται μεταξύ τους με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς χωρίς κανένα ίχνος ευγένειας και πολιτισμού; Eχουν βολευτεί πλέον τα κανάλια σε αυτές τις παραγωγές που ικανοποιούν τα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπου. Αυτή είναι η τηλεόραση της κατάντιας! Έχετε αναρωτηθεί ποιες χώρες βλέπουν σε κανάλια ελεύθερης λήψης το “Survivor”; Οι τριτοκοσμικές. Η Ρουμανία, η Τουρκία και η Ελλάδα. Λέμε ότι ο Ερντογάν απειλεί τη χώρα μας και έχουμε βάλει τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί και τα προγράμματά του στο σπίτι μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Απίστευτα ενοχλημένη για τον Αγγελόπουλο! Η επίθεση και η αμηχανία της Σκορδά! (video)

Από την καυστική κριτική του δεν ξεφεύγει ούτε η δημόσια τηλεόραση, η οποία, σύμφωνα με τη γνώμη του, δεν έχει τον ρόλο που θα έπρεπε: «Ποια είναι η τηλεθέαση σήμερα της ΕΡΤ; 5% ή 1%; Πού είναι τα σίριαλ που έπρεπε να είχε η δημόσια τηλεόραση την οποία πληρώνουμε όλοι οι Ελληνες αδρά; Κάποτε ήταν πρόεδρος στην ΕΡΤ ο Χατζιδάκις, ο Χορν, ο Βασιλικός; Σήμερα ποιοι είναι;» αναρωτιέται.

Ο ίδιος παρακολουθεί τηλεόραση: «Βλέπω πού και πού ειδήσεις και ξένες σειρές. Σατιρικές εκπομπές σπάνια έβλεπα, γιατί το χιούμορ τους άγγιζε τα όρια της εφηβικής πλάκας. Αν και οι περισσότερες κόπηκαν. Ας σκεφτούμε, λοιπόν, γιατί και τι ρόλο παίζει η πολιτική στην τηλεόραση. Για μένα η τηλεόραση είναι καθρέφτης της άρρωστης κοινωνίας μας. Λένε ότι θα βγει ο Λάκης Λαζόπουλος με τους “Δέκα μικρούς Μήτσους”. Ναι, αυτή είναι άλλου είδους τηλεόραση. Καλή τηλεόραση. Θα τη δούμε;» αναρωτιέται και για το τέλος αφήνει το καλύτερο: «Το πιο φοβερό αστείο για μένα είναι ο τίτλος “Διάσημοι” στο “Survivor”! Δεν ξέρω κανέναν από τους φίλους μου να ξέρουν αυτά τα άτομα. Είναι σαν την ερώτηση που κάναμε ο ένας στον άλλον κάποτε, αν έχουν οι ίδιοι ή φίλοι τους μηχανάκια της AGB».

«Ο ΝΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ»

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο προσφιλές θέμα συζήτησης των προηγούμενων ημερών, που δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή του Ντάνου στο «Τατουάζ». «Πιστεύω ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν παίζει χειρότερα από τους υπόλοιπους ηθοποιούς. Στη σειρά μπορεί να πρωταγωνιστούν η Εβελίνα Παπούλια, η Μυρτώ Αλικάκη, αλλά όταν αυτές οι ταλαντούχες γυναίκες παίρνουν σελίδες επί σελίδων στα χέρια τους, οι οποίες λένε βλακείες και κάνουν γυρίσματα με μια βαλίτσα στο χέρι, είναι δυνατόν να παίξουν καλά;» αναρωτιέται και καταλήγει: «Σε αυτά τα σίριαλ τόσο από σενάριο όσο και από σκηνοθεσία οι ηθοποιοί είναι απροστάτευτοι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεθέαση: Τι νούμερα σημείωσε το Survivor χωρίς δυνατό ανταγωνισμό; Κέρδισε ή έχασε νούμερα;

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος συζητά αυτή την εποχή με δύο ιδιωτικά κανάλια την επιστροφή του πέμπτου κύκλου της «10ης εντολής», τον Οκτώβριο του 2018. Μάλιστα, o σκηνοθέτης μιλά με βασικά στελέχη καναλιών και για τη δημιουργία μιας μαύρης κωμωδίας -να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν έχει υπογράψει τη μεγάλη επιτυχία «Μαύρα μεσάνυχτα»-, ενώ παράλληλα δουλεύει και μια «σκοτεινή ιστορία» για μια κινηματογραφική ταινία.

Πηγή: Espresso

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share