Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ποιες είναι οι εντυπωσιακότερες ξανθιές της ελληνικής showbiz!

6 Μαρτίου 2018 08:22
Ποιες είναι οι εντυπωσιακότερες ξανθιές της ελληνικής showbiz!

Η ελληνική τηλεόραση διαχρονικά δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στο ξανθό μαλλί. Δεν εξηγείται αλλιώς, ότι η πλειοψηφία των γυναικών που εμφανίζονται στην εγχώρια showbiz, επιλέγουν το ξανθό, για χρώμα μαλλιών.

Από την εμφάνιση των πρώτων ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών, μέχρι και σήμερα, τα βαριά χαρτιά των σταθμών, βαδίζουν στα σίγουρα, και σπανίως πηγαίνουν σε δοκιμές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό! - «Χειρόφρενο» τραβούν σήμερα τρένα και Προαστιακός!

Επιλέξαμε τις πιο εντυπωσιακές ξανθιές της τηλεόρασής μας και σας τις παρουσιάζουμε:

Ελένη Μενεγάκη

Πλέον θεωρείται η βασίλισσα των καθημερινών εκπομπών. Πολυετής παρουσία στο τηλεοπτικό τοπίο, μητέρα, σύζυγος και κατά πολλούς η ωραιότερη γυναίκα της ελληνικής τηλεόρασης.


Ευαγγελία Αραβανή

Φετός είναι η χρονιά της. Παρουσιάστρια σε δύο άκρως πετυχημένα concept, εργατική, καλό παιδί, όπως λένε όσοι τη γνωρίζουν, και φυσικά πανέμορφη.

Τζούλια Νόβα

Με καταγωγή από την Ουκρανία, κατάφερε να διακριθεί στο μόντελινγκ, αλλά και στη τηλεόραση, αφού τα τελευταία χρόνια είναι το κορίτσι του "Τροχού Της Τύχης".

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πλέον και η Κωνσταντίνα, μετράει αρκετά ένσημα στην ελληνική τηλεόραση. Ξεκίνησε με μικρό ρόλο σε εκπομπή του Alpha, έγινε κεντρική παρουσιάστρια και φέτος την βλέπουμε να αγωνίζεται στο Surviror 2.

Φαίη Σκορδά

Στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα, δεν ήταν οπαδός του ξανθού. Λίγο τα φώτα, λίγο η μετακόμιση στην Αθήνα, και το ξανθό είναι το επίσημο χρώμα πλέον της Θεσσαλονικιάς Φαίης Σκορδά.

Δούκισσα Νομικού

Δεν υπάρχει άνθρωπος με κανονική όραση, που να δει τη Δούκισσα Νομικού και να μη παγώσει προσωρινά, από την παραμυθένια ομορφιά της.

Ελεονώρα Μελέτη

Εντάξει έχει αλλάξει πολλές φορές το χρώμα των μαλλιών της, αλλά δεν γίνεται να λείπει από τη λίστα η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share