Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Κουρέλι" η Jennifer Aniston μετά τον χωρισμό της! Ο λόγος που χώρισαν είναι...

24 Φεβρουαρίου 2018 12:08

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux δεν είναι πια μαζί. Και αυτό μοιάζει να έχει καταβάλλει την αγαπημένη ηθοποιό, κάτι δεν μπόρεσε να κρύψει στην τελευταία της έξοδο, το βράδυ της Τετάρτης.

Η Jennifer παρακολούθησε στο TLC Chinese Theater την πρεμιέρα της ταινίας του του φίλου της Jason Bateman, αλλά δεν ήταν και στα καλύτερά της. Κι όχι άδικα αν σκεφτεί κανείς ότι τόσο με εκείνον, όσο και τη γυναίκα του Amanda Anka είχαν περάσει όλοι μαζί πρόσφατα διακοπές οι τέσσερίς τους στο Μεξικό.

Το Us Weekly γράφει ότι το εν λόγω ταξίδι έγινε μήπως καταφέρουν να σώσουν τον γάμο τους, μιας και τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν ήταν τόσο μεγάλα που πήγαν μαζί σε σύμβουλο γάμου.

«Για πολλούς μήνες προσπαθούσαν να σώσουν τον γάμο τους. Έκαναν ακόμα και θεραπεία μαζί» δήλωσε πηγή στο Us Weekly. «Τα προβλήματά τους δεν ήταν μόνο για το γεγονός πως δεν του άρεσε το Λος Άντζελες και εκείνη δεν άντεχε τη Νέα Υόρκη. Έπρεπε να ξεπεράσουν το γεγονός πως δεν θα μπορούσαν να κάνουν οικογένεια», πρόσθεσε.

Στη πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τον χωρισμό η σταρ έδειχνε προβληματισμένη, πιθανότατα λόγω της παρουσίας των φωτογράφων, οι οποίοι έσπευσαν να τραβήξουν πολυπόθητα καρέ. Ορισμένα διεθνή Μέσα, μάλιστα, σχολίασαν τη γκριμάτσα της μιλώντας για «δυστυχία και μοναξιά».

Ρόλο έπαιξε και το ότι δεν κατάφεραν να κάνουν παιδιά, σύμφωνα με την ίδια πηγή. «Όταν τον γνώρισε είχε σχεδόν παραιτηθεί από την ιδέα ότι θα κάνει παιδιά. Ήθελαν ένα μωρό αλλά δεν τα κατάφεραν. Ήταν πολύ λυπημένη που δεν ήρθε ποτέ», είπε.

Η Jennifer Aniston μέχρι πρόσφατα δεν είχε εγκαταλείψει το γάμο τους, αν και ο Justin Theroux το είχε κάνει προ πολλού. Έτσι, εκείνη είναι θλιμένη και απογοητευμένη αφότου συμφώνησαν να ανακοινώσουν ότι χωρίζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Δεν μπορούσαν να βρουν κοινό έδαφος που να τους κάνει ευτυχισμένους. Έγινε εξαντλητικό και απογοητευτικό. Η Τζένιφερ Άνιστον σιχαίνεται την προσοχή από τα media. Πιστεύει στον έρωτα και θέλει να περάσει τη ζωή της με έναν σύντροφο που θα θέλει να μοιραστεί τη ζωή του μαζί της. Δεν της αρέσουν όμως τα ραντεβού. Τα θεωρεί άβολα», δήλωσε η ίδια πηγή.

Μέχρι στιγμής ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Baby boom στην ελληνική showbiz! Ποια γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share