Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης βγήκε από την εντατική μετά από 57 ημέρες! Δείτε το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του, Εβελίνας Βαρσάμη.

23 Φεβρουαρίου 2018 10:24
Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης βγήκε από την εντατική μετά από 57 ημέρες! Δείτε το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του, Εβελίνας Βαρσάμη.

Το σφοδρό τροχαίο που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με τη μηχανή του, την παραμονή των Χριστουγέννων, λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Έκτοτε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση αλλά οι γιατροί του έχουν αρχίσει και αισιοδοξούν. Βγήκε μάλιστα από τη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας μετά από 57 ημέρες. Βρίσκεται πλέον σε μονόκλινο δωμάτιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day, χωρίς καμία τεχνική υποστήριξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Κι όμως, η Στέλλα Μιζεράκη συμμετείχε σε επιτυχημένη σειρά του Ant1! Εσείς την θυμάστε;

Τα πράγματα παραμένουν κρίσιμα βέβαια για τον παρουσιαστή αλλά το θετικό είναι πως έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και η κατάσταση του είναι σταθερή. Ήδη ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έκανε τις πρώτες του κινήσεις και έδειξε ότι κινείται άνετα από τη μέση και πάνω.

Επίσης, σε αυτή τη φάση μόνο η γυναίκα του και η αδερφή του έρχονται σε ολιγόλεπτη προσωπική επαφή μαζί του.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, η Εβελίνα Βαρσάμη συγκινεί με τα λόγια της:

«Αστέρι μου, Ψυχή μου, Ζωή μου πάντα σε θαύμαζα για την δύναμη της ψυχής σου μα τώρα ομως σε θαυμάζω ακομα περισσότερο
Κέρδισες το πρωτο στοίχημα …ΖΕΙΣ..
Κέρδισες και το δεύτερο στοίχημα..ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ μετά από 60 μέρες
Είμαι σίγουρη και το πιστεύω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου οτι θα κερδισεις και το τριτο στοιχημα… ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ και σύντομα θα επιστρέψεις στο σπίτι μας και στο παιδακι μας που τόσο πολύ του έχεις λείψει…
Του λείπει το γέλιο σου, οι τρυφερές γεμάτες αγάπη αγκαλιές σου, η μυρωδιά σου… μα πιο πολύ όμως του λείπει η παρουσία σου και η φωνή σου… Βάλε τα δυνατά σου Αγάπη μου για τον Αλεξανδρούλη μας… ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ !!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Το μαύρο τζιπ που ακολουθούσε η 44χρονη - Ποιοι την οδήγησαν τελικά στον θάνατο;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share