Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

10 πράγματα που δεν ήξερες για τη Rihanna και ήρθε η στιγμή να μάθεις

20 Φεβρουαρίου 2018 11:29
10 πράγματα που δεν ήξερες για τη Rihanna και ήρθε η στιγμή να μάθεις

Ποπ τραγουδίστρια, ηθοποιός, μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας, fashion και style icon. Η Rihanna αποτελεί μια ακόμη περίπτωση star με αμέτρητα ταλέντα, που δεν θα είχαν εκτυλιχτεί ίσως και ποτέ, αν o μουσικός παραγωγός Evan Rogers δεν την είχε ανακαλύψει κατά τη διάρκεια διακοπών του στα Barbados το 2003. Τότε, έτυχε να ακούσει την μικρή Riri να τραγουδά και στην κυριολεξία μαγεύτηκε.

Σε ηλικία 16 ετών, η Rihanna υπογράφει συμβόλαιο με τον Rogers και τον Carl Sturken. Ηχογραφεί demo που στέλνονται σε διάφορες δισκογραφικές εταιρίες. Ο πρώτος που ανταποκρίθηκε ήταν ο Jay-Z, που ήταν ο διευθυντής της Def Jam Recordings.Την πρώτη μέρα που είδε από κοντά την τραγουδίστρια την έπεισε και να υπογράψει το συμβόλαιό της.

Τότε, ξεκινά η πορεία της Riri στη μουσική που εξελίχθηκε με εξαιρετικά ανοδική πορεία για να αποτελεί σήμερα πια η star ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας μουσικής.

Σήμερα κλείνει τα 30 της χρόνια, έχοντας πλέον διαγράψει μια πορεία γεμάτη επιτυχίες, πολλούς δίσκους και φανατικούς θαυμαστές, και με αφορμή την ξεχωριστή για εκείνη ημέρα, συγκεντρώσαμε μερικές άγνωστες πτυχές της ζωής και του χαρακτήρα της, που ίσως να μην γνώριζες μέχρι σήμερα!

Ποτέ δεν την αποκαλούσαν Rihanna μέχρι που έγινε μεγάλη star. Το πραγματικό της όνομα είναι Robyn Rihanna Fenty.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανάσα: Νέο μόνιμο επίδομα που θα σας επιφέρει επιπλέον 586 ευρώ! Ποιοι το δικαιούνται;

1.Ποτέ δεν την αποκαλούσαν Rihanna μέχρι που έγινε μεγάλη star. Το πραγματικό της όνομα είναι Robyn Rihanna Fenty.

2. Η παιδική και εφηβική της ηλικία στιγματίστηκε από τον ταραχώδη γάμο των γονιών της και την εξάρτηση του πατέρα της από τα ναρκωτικά. Πριν αρχίσει να ασχολείται με τη μουσική, είχε πάρει μέρος σε τοπικούς διαγωνισμούς καλλιστείων.

3. Όλοι οι συγγενείς της , συμπεριλαμβανομένου και της ίδιας έχουν όνομα , που ξεκινάει από (R). Έχει δυο μικρότερους αδερφούς με ονόματα Rorrey και Rajad.

4. Ο Jay-Z ήταν αυτός που τελικά πίστεψε σε αυτήν και στο ταλέντο της και την πήρε υπό την προστασία του. Μαζί ηχογράφησαν το «Umbrella», το μεγαλύτερο hit της μέχρι εκείνη την εποχή, που ουσιαστικά σηματοδότησε και την αλλαγή στο look και το μουσικό της ύφος.

5. Το 2009 ακύρωσε την εμφάνισή της στα βραβεία Grammy, καθώς λίγες ώρες πριν, είχε δεχτεί βίαιη επίθεση από τον τότε σύντροφο της Chris Brown.

6. Είναι μία από τις βασίλισσες των social media. Η σελίδα της στο facebook έχει 85.000.000 Likes και ο λογαριασμός της στο twitter μετρά πάνω από 40.000.000 followers.

7. Έχει έξι κέρινα ομοιώματα σε μουσεία Madame Tussaud σε όλον τον κόσμο, από το Las Vegas μέχρι το Sydney.

8. Έχει ασφαλίσει τα πόδια της για 1.000.000 δολάρια, λίγο αφ’ ότου έγινε εκπρόσωπος της Gillette.

9. Έχει 20 tattoos προς το παρόν.

10. Το 2012 συμπεριλήφθηκε στο περιοδικό Time Magazine's στις 100 γυναίκες με την μεγαλύτερη επιρροή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share