Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σαν δυο σταγόνες νερό! Ο Ησαΐας Ματιάμπα ποζάρει με τον αδερφό του και δεν τους ξεχωρίζουμε από την ομοιότητα!

13 Φεβρουαρίου 2018 10:23
Σαν δυο σταγόνες νερό! Ο Ησαΐας Ματιάμπα ποζάρει με τον αδερφό του και δεν τους ξεχωρίζουμε από την ομοιότητα!

Ένα σπάνιο οικογενειακό ενσταντανέ απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, καθώς ο Ησαΐας Ματιάμπα απαθανατίστηκε με τον αδερφό του, Γιώργο!

Ο Γιώργος ήταν μεταξύ εκείνων που παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης Jesus Christ Superstar, στο θέατρο Ακροπόλ, όπου ο Ησαΐας ενσαρκώνει τον Ιούδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: DWTS - Παρασκήνιο: Ο χαμός με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Τα νεύρα, τα ντιβιλίκια, τα καλάμια και οι συμπεριφορές που δεν περίμενε κανείς!

Σε συνέντευξή του προ ετών, στην εκπομπή ΟΛΑ, σύμφωνα με το People, ο τραγουδιστής έχει αφηγηθεί την ιστορία της οικογένειάς του.

«Εγώ γεννήθηκα στα Γιάννενα, η μάνα μου είναι από εκεί και ο πατέρας μου είναι από το Κονγκό, από το Ζαΐρ. Σπούδαζε γιατρός στα Γιάννενα, τα παράτησε λίγο πριν τελειώσει…

Ο πατέρας μου έφυγε για το Κονγκό, όταν ήμουν στην Β’ Δημοτικού. Πήγε για να προσφέρει κάτι καλύτερο στην οικογένειά του και τελικά τον έπιασαν και φυλακίστηκε.

Έμεινε περίπου 5 – 6 χρόνια εκεί», είχε αποκαλύψει, προσθέτοντας ότι ο ίδιος, όντας ο μεγαλύτερος από τα τρία παιδιά της οικογένειας, θυμάται όσα συνέβησαν και πως η μόνη επικοινωνία που είχαν με τον πατέρα του ήταν μέσω της μητέρας του και του πρέσβη του Ζαΐρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Ο καβγάς των Μαχητών, η προσβολή του Νίκου Θωμά και η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα! Όσα είδαμε χθες... (video)

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share