Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το "σκοτεινό" παρελθόν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: Ο άντρας που παραλίγο να παντρευτεί, η άγνωστη εγκυμοσύνη και το τροχαίο που την έφερε ένα βήμα πριν τον θάνατο!

26 Ιανουαρίου 2018 09:47
Το

Μετά από λίγα χρόνια αποχής από την τηλεόραση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες αυτή τη φορά όμως όχι σε ρόλο παρουσιάστριας αλλά σε ρόλο έκπληξη.

Η ξανθιά παρουσιάστρια την Τετάρτη μπήκε στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor 2, και στην ομάδα των Διάσημων για να ζήσει κι εκείνη αυτή την εμπειρία. Τα σχόλια δεν ήταν και τόσο θετικά και η συμπεριφορά του Σάκη Τανιμανίδη δεν ήταν τόσο καλή απέναντί της όμως η Σπυροπούλου έδειξε πως δεν μασάει καθώς έκανε δυο νίκες στα πρώτα της παιχνίδια. Όπως είναι φυσικό λοιπόν και συμβαίνει για κάθε πρόσωπο που κεντρίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών πολύ ψάχνουν και θέλουν να μάθουν διάφορα για την ζωή της παρουσιάστριας. Ωστόσο, στο Youweekly.gr και το Τάδε Effie θα διαβάσετε πράγματα για εκείνη που δεν γνώριζε κανείς ως τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικές εξελίξεις με την μητέρα του βρέφους που το άφησε να καεί: Για ποιο λόγο την είχε καταγγείλει στο παρελθόν η 16χρονη κόρη της!

Αρχικά, η Κωνσταντίνα γεννήθηκε στην Ρόδο το 1988 και μεγάλωσε σε μια οικογένεια όπου από μικρή ηλικία χρειάστηκε να είναι η "μητέρα" για την μικρότερη αδερφή της καθώς οι γονείς τηςδούλευαν πολλές ώρες για να έχουν λεφτά και να μπορούν να καλύψουν έξοδα αλλά και να μεγαλώσουν σωστά την οικογένειά τους και τα παιδιά τους. Σε εφηβική ηλικία δούλεψε υποδοχή σε επιχειρήσεις του νησιού και λίγο πριν κλείσει τα 18 μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα για να σπουδάσει στην Φιλοσοφική σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Κάτι που δεν ξέρει κανείς και θα το μάθετε πρώτη φορά από το Youweekly.gr και το Τάδε Effie είναι πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα 21 της διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share