Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άστραψε και βρόντηξε η Χριστίνα Κολέτσα για τον Γιώργο Λιάγκα: «Ωρύεται, είναι προσβλητικός και σου φωνάζει»!

19 Ιανουαρίου 2018 20:21
Άστραψε και βρόντηξε η Χριστίνα Κολέτσα για τον Γιώργο Λιάγκα: «Ωρύεται, είναι προσβλητικός και σου φωνάζει»!

Μετά τη συμμετοχή της στο Nomads, η Χριστίνα Κολέτσα πήγε καλεσμένη στην εκπομπή Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά!

Η συνέντευξη έληξε άδοξα, πριν καν ξεκινήσει και το παρασκήνιο είναι παραπάνω από ζουμερό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Το αρετουσάριστο κορμί της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που θα απολαμβάνετε τις επόμενες μέρες στο Survivor! Χωρίς ίχνος επεξεργασίας...(Photos)

Η Χριστίνα Κολέτσα ανέφερε τι συνέβη στο Happy Day: «Πήγα εκεί, ξεκίνησα τη συνέντευξη, μου είπε «Εφόσον δεν αισθάνεσαι καλά και δεν θέλεις να συζητήσεις…» -δηλαδή με τέτοιο τρόπο- «…πολύ ωραία! Χριστινάκι μου θα ήθελα να σταματήσουμε γιατί είσαι πιεσμένη! Δεν μπορώ να κάνω γύρισμα αν είσαι πιεσμένη, καλύτερα να κοπεί το γύρισμα»! Να κοπεί το γύρισμα; Να κοπεί το γύρισμα, πολύ ευχαρίστως! Γεια σας! Και σταμάτησε κι έφυγα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Πήρε θέση η Αστυνομία για τον θάνατο της 44χρονης! "Ο γιατρός και εραστής του θύματος δεν είναι..."

Μου είπαν από την παραγωγή έλα κάτω να συνεχίσουμε το γύρισμα και τους είπα «Παιδιά, χίλια συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω, είναι και πολύ κακή η διάθεση να μπω σε αυτή τη διαδικασία, όταν ένας άνθρωπος ωρύεται και είναι και προσβλητικός και σου φωνάζει να γυρίσεις και να κάνεις γύρισμα. Για ποιο λόγο»;

Πηγή:youweekly

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share