Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Άστραψε και βρόντηξε ο Πετρετζίκης στον αέρα του ΕΔΩ! Τα σχόλια που τον εκνεύρισαν και η αμηχανία της Ντορέττας! (Βίντεο)

19 Ιανουαρίου 2018 19:50
Άστραψε και βρόντηξε ο Πετρετζίκης στον αέρα του ΕΔΩ! Τα σχόλια που τον εκνεύρισαν και η αμηχανία της Ντορέττας! (Βίντεο)

Σε ρινγκ παρά λίγο να μετατραπεί το πλατό του ΕΔΩ κατά την συνέντευξη του Άκη Πετρετζίκη στην Ντορέττα Παπαδημητρίου αφού κάποια σχόλιά της τον έφεραν σε αμηχανία.

Από την αρχή της κουβέντας, υπήρχε μια παγωμάρα, καθώς η παρουσιάστρια προλόγισε τον καλεσμένο της λέγοντας πως «τον κυνηγάμε μέρες, εβδομάδες, μήνες» και... το θέμα συνεχίστηκε κάπως έτσι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Το αρετουσάριστο κορμί της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που θα απολαμβάνετε τις επόμενες μέρες στο Survivor! Χωρίς ίχνος επεξεργασίας...(Photos)

«Αυτό που λες δεν ισχύει! Είχαμε δρομολογήσει να κάνουμε δύο συνεντεύξεις πριν και η τρίτη ήσουν εσύ. Πήγα το πρωί στην κυρία Μποσδούκου και ένα Σαββατοκύριακο στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ», σχολίασε ο Άκης, και η Ντορέττα ρώτησε «κι εγώ γιατί ήμουν τρίτη και καταϊδρωμένη;» με τον σεφ να της απαντά «για το grand finale»!

Το ψυχρό κλίμα συνεχίστηκε όταν η Ντορέττα ρώτησε τον λόγο για τον οποίο ο κόσμος περιμένει στην ουρά πολύ ώρα για να εξυπηρετηθεί στο μαγαζί του. «Όταν πας σε ένα εστιατόριο να φας, πόση ώρα θα περιμένεις; Ένα μισάωρο; Αντί λοιπόν να περιμένεις για να φας, περιμένεις στην ουρά και, από τη στιγμή που θα παραγγείλεις, σε τρία με πέντε λεπτά έχεις την παραγγελία σου. Δεν είναι δίκαιο; Ο χρόνος αναμονής μετράει από τη στιγμή που θα δώσεις την παραγγελία σου», απάντησε ο Άκης και το όλο θέμα έληξε ειρηνικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef: Ο παίκτης με τα λερωμένα νύχια που έκανε έξαλλο τον Κοντιζά! Τον πρόσβαλε μπροστά σε όλους! (video)

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη:

Πηγή:youweekly

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share