Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το βίντεο που τα λέει όλα! Η απίστευτη αντίδραση του Παπαγιάννη μόλις τον ρώτησαν για τον ξυλοδαρμό της Κάτιας Νικολαΐδου! Τα συμπεράσματα δικά σας! (video)

17 Ιανουαρίου 2018 16:57
Το βίντεο που τα λέει όλα! Η απίστευτη αντίδραση του Παπαγιάννη μόλις τον ρώτησαν για τον ξυλοδαρμό της Κάτιας Νικολαΐδου! Τα συμπεράσματα δικά σας! (video)

Ο Μάνος Παπαγιάννης βρέθηκε ξαφνικά μπλεγμένος και στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου για τον ξυλοδαρμό της στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης "Πετάει Πετάει".

Μπορεί ο ίδιος να ισχυρίστηκε ότι δεν έκανε τίποτα από αυτά που τον κατηγόρησε η συμπρωταγωνίστρια του, λέγοντας πως εκείνη του επιτέθηκε πρώτη, όμως μία νέα καταγγελία άλλης ηθοποιού που έφερε στο φως το Youweekly.gr ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος σε κηδεία στην Βοιωτία: Μπέρδεψαν τα φέρετρα με τους νεκρούς!

Ο λόγος για την Κάτια Νικολαΐδου που μας επιβεβαίωσε δημόσια, καθώς παραδέχθηκε τον ξυλοδαρμό της από τον ηθοποιό.

Ο Μάνος Παπαγιάννης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε πρώτη φορά για το περιστατικό και τις κατηγορίες που δέχθηκε από την Σοφία Παυλίδου κατηγορώντας τον Σωτήρη Καλυβάτση ως πέτρα του σκανδάλου βάζοντας του φιτιλιές για την ηθοποιό.

Ο Μάνος ρωτήθηκε και για το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr από την Φαίη Σκορδά για την Κάτια Νικολαΐδου και την βία που δέχθηκε από τον ηθοποιό όταν πρωταγωνιστούσαν μαζί στην παράσταση "Ποντικοπαγίδα"! Ο Μάνος μόλις άκουσε την ερώτηση κοκκίνισε ολόκληρος και απάντησε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό: Πέθανε 29χρονη ηθοποιός μετά από τροχαίο ατύχημα!

"Η Κάτια Νικολαΐδου είναι πολύ καλό παιδί! Αν ένιωσε κάτι τέτοιο τι να πω! Εγώ την εκτιμώ! Δεν θα πω κάτι άλλο...Ας κρίνει ο κόσμος! Όσον αφορά την Παυλίδου τώρα που είναι το θέμα μας...εγώ είμαι το θύμα!", αλλάζοντας ευγενικά και διακριτικά θέμα ο ηθοποιός! Δείτε την αντίδραση στο βίντεο που ακολουθεί (συγκεκριμένα στο 15:14) :

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share