Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λιώσαμε! Η διάσημη μανούλα ανέβασε στα social media το πρώτο υπερηχογράφημα του μωρού της! Η τρυφερή ανάρτηση και τα σχόλια!

11 Ιανουαρίου 2018 19:21
Λιώσαμε! Η διάσημη μανούλα ανέβασε στα social media το πρώτο υπερηχογράφημα του μωρού της! Η τρυφερή ανάρτηση και τα σχόλια!

Τους τελευταίους μήνες η εγχώρια και ξένη showbiz βιώνει το απόλυτο baby boom.

Μία από τις διάσημες εγκυμονούσες είναι και η Ιταλίδα fashion blogger Chiara Ferragni, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον soon-to-be σύζυγό της, Fedez.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν ο γιος του Τάκη Λουκανίδη και γυμναστής του "Πρωινού Καφέ" έπεφτε νεκρός σε τροχαίο! Η στενή του σχέση με την Ελένη Μενεγάκη

Αν και η ίδια βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, πολλοί έχουν σχολιάσει το μέγεθος της κοιλιάς της, λέγοντας πως είναι πολύ μικρή.

Η Chiara φυσικά φρόντισε να απαντήσεις σε όσους την κατηγορούν πως δεν τρώει αρκετά, αποκαλύπτοντας πως έχει πάρει 8 κιλά.

Με ύψος1.77, η blogger πριν μείνει έγκυος ήταν 57 κιλά, ενώ τώρα είναι πλέον 65, με το μωρό να ζυγίζει λίγο περισσότερο από 1 κιλό, αναλογίες οι οποίες είναι μάλλον φυσιολογικές, αφού η ίδια ήταν πάντα πολύ αδύνατη, χωρίς προσπάθεια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο καλύτερος οδηγός λεωφορείου στον κόσμο! Μόλις δείτε τι κάνει θα πάθετε "εγκεφαλικό" (video)

Σήμερα η μέλλουσα μανούλα επισκέφθηκε τον γυναικολόγο της για να κάνει υπέρηχο και, μάλιστα, δεν δίστασε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία!

Πηγή:youweekly

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share