Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για την φίλη της Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την σχέση της με τον Κωσταντίνο Βασάλο! Τι αποκάλυψε για αυτούς; (βίντεο)

5 Ιανουαρίου 2018 15:09
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για την φίλη της Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την σχέση της με τον Κωσταντίνο Βασάλο! Τι αποκάλυψε για αυτούς; (βίντεο)

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και οι παρουσιαστές την υποδέχτηκαν μοναδικά.

Στη συνέντευξη που έδωσε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη δεν ήταν δυνατό να μην ερωτηθεί για την καλή της φίλη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Οι δύο τους γνωρίζονταν πριν η αθλητικογράφος μπει στο Survivor, καθώς έκανε μαθήματα pole dancing στην ηθοποιό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Η μεγάλη αποκάλυψη της Αποστολίας Ζώη! "Γι' αυτό σκοτωνόμουν με τον Γιώργο Μαυρίδη"!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν είναι καθόλου αυτό το προφίλ της»

Η όμορφη Πηνελόπη αναφέρθηκε στην αθλητικογράφο, αποκαλύπτοντας για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο:

«Επειδή την είδα χθες, ήρθε σπίτι, είχα να τη δω πάρα πολύ καιρό, χωρίς τον Κωνσταντίνο, ήταν στη δουλειά του άνθρωπος, είναι ευτυχισμένη, είναι πάρα πολύ καλά. Ο Κωνσταντίνος είναι ούτως ή άλλως ένα υπέροχο παιδί. Την αγαπάει, την προσέχει και εκείνη το ίδιο, είναι πολύ ευτυχισμένοι. Η Ευρυδίκη είναι από τα πιο καλά και πιο γνήσια παιδιά που ξέρω. Αυτό συζητούσαμε χθες γιατί εκείνη δεν έχει δει πράγματα από το Survivor, της έχουν πει όμως».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαββατοκύριακο με Άρη και Δία στον Σκορπιό: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια! (video)

Πηγή:Peoplegreecee

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share