Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έλενα Παπαβασιλείου: Πατινάζ με τη αδερφή της Ειρήνη! Η μία πιο όμορφη από την άλλη!

26 Δεκεμβρίου 2017 17:01
Έλενα Παπαβασιλείου: Πατινάζ με τη αδερφή της Ειρήνη! Η μία πιο όμορφη από την άλλη!

Μπορεί να είναι ετεροθαλείς αδερφές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι αυτοκόλλητες και δεν κάνουν παρέα στην πρώτη ευκαιρία που έχουν ελεύθερο χρόνο.

Ο λόγος για την Έλενα Παπαβασιλείου και την Ειρήνη Καφούρου, δημοσιογράφο, μικρότερη κατά 4 χρόνια, κόρη της μητέρας της παρουσιάστριας από τον επόμενο γάμο της, που ο φακός του Youweekly.grτις απαθανάτισε κατ’ αποκλειστικότητα στο MEC Παιανίας σε γιορτινή ατμόσφαιρα να βάζουν τα πατίνια τους και να ρολάρουν χαμογελαστές πάνω στην παγωμένη πίστα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Ηράκλειο: Αυτός είναι ο 34χρονος που δολοφόνησε τον πατέρα του ανήμερα τα Χριστούγεννα! Φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Κάνοντας αστεία και ποζάροντας με νάζι η Έλενα και η Ειρήνη έγιναν για λίγο παιδιά και απόλαυσαν με το παραπάνω καθώς φαίνεται την απογευματινή τους βόλτα στη στολισμένη Αθήνα. Μπορεί να μην έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσουν η μία στην άλλη, καθώς και οι δύο δουλεύουν, όμως όποτε βρεθούν τού δίνουν και καταλαβαίνει και δεν σταματάνε στιγμή τα μεταξύ τους πειράγματα...

«Όταν γεννήθηκε η Ειρήνη, αυτό που είπα στη μητέρα μου είναι ότι μου έκανε το ωραιότερο δώρο της ζωής μου. Είπα ότι αυτό δεν είναι μωρό, είναι έρωτας. Είμαστε ενωμένες πάρα πολύ. Ανταλλάσσουμε ρούχα και παπούτσια. Έχουμε μανία με ταινίες και σειρές. Όταν ήμασταν πιο μικρές και είχα τον πρώτο φίλο, ζήλεψε τόσο πολύ που του είπε “δεν είναι για σένα η Έλενα, να πας να βρεις άλλη”», έχει δηλώσει η ίδια για την Ειρήνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές χιονοπτώσεις στην χώρα! Που θα το στρώσει;

Ένα δίωρο πέρασαν εκείνο το απόγευμα μαζί και το απόλαυσαν καθώς φαίνεται περισσότερο παρά ποτέ, νιώθοντας να μικραίνουν σε ηλικία και να απολαμβάνουν στη συνέχεια τα γλυκά τους σαν επιβράβευση για τις αθλοπαιδιές τους...

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί μόνο με 1.5€, Τετάρτη 27/12

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share