Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη! Πρόταση γάμου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Το μονόπετρο που μας έβγαλε το μάτι (Photo)

17 Δεκεμβρίου 2017 13:02
Αποκάλυψη! Πρόταση γάμου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Το μονόπετρο που μας έβγαλε το μάτι (Photo)

Η Ελληνίδα πρώην παρουσιάστρια του Alpha, μετά από ένα υπέροχο ταξίδι στη Νέα Υόρκη, βρέθηκε στο Λας Βέγκας για να απολαύσει λαμπερά Χριστούγεννα και μας άφησε άφωνους με το μονόπετρο που φόρεσε!

Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα βρίσκεται εκεί με φίλες της, ανάμεσά τους και η Γωγώ Φαρμάκη και μάλιστα συνάντησε την Lady Gaga η οποία χθες έκανε εμφάνιση για συναυλία σε κάποιον από τους ναούς του τζόγου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: "Η Ειρήνη είναι έτοιμη να..."! Ραγδαίες εξελίξεις με το 19χρονο μοντέλο στις φυλακές του Χονγκ Κονκ!

Αργότερα η Κωνσταντίνα μάλιστα έκανε… γκάλοπ στο διαδίκτυο για να συγκεντρώσει γνώμες από τους διαδικτυακούς της φίλους για το αν θα έπρεπε να πάει να δει τη Lady Gaga ή τη Mariah Carey που επίσης είχε εμφάνιση στο Λας Βέγκας.

Επιπλέον, η Κωνσταντίνα προκάλεσε ερωτήματα καθώς ανέβασε φωτογραφία φορώντας ένα μονόπετρο στο χέρι της! Όμως…. προφανώς, στο Βέγκας είναι λογικό να υπάρχουν και μερικά από τα πιο ακριβά κοσμηματοπωλεία με τα πολυτιμότερα πετράδια τα οποία και δοκίμασε η ίδια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε πρωταγωνιστής από το "Υπαστυνόμος Ρεξ" από ανακοπή καρδιάς και δεν το γνώριζε κανείς!

Αχ βρε Κωνσταντίνα.. μας τρόμαξες προς στιγμήν!

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share