Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μήπως τελικά έχουμε λάθος φίλους; - Ο κιμπάρης Τζορτζ Κλούνεϊ μοίρασε σε 14 φίλους του από 1 εκατ. δολάρια!

15 Δεκεμβρίου 2017 15:11
Μήπως τελικά έχουμε λάθος φίλους; - Ο κιμπάρης Τζορτζ Κλούνεϊ μοίρασε σε 14 φίλους του από 1 εκατ. δολάρια!

Είναι και όμορφος και καλός ηθοποιός και πάνω απ' όλα, ωραίος τύπος.

Αυτό αποδεικνύει και η τελευταία του πράξη. O George Clooney εκτός από τις επιτυχίες του στον κινηματογράφο, είχε «τυχαία» φτιάξει και ένα αποστακτήριο τεκίλας.

Αυτή η «τυχαία» επιχείρηση πουλήθηκε πρόσφατα έναντι 632 εκατ. ευρώ και όπως μας είπε ο φίλος του Rande Gerber, αλλά και βασικός συνέταιρός του στην τεκίλα Casamigos, ο George χάρισε στους 14 στενότερους φίλους του 1 εκατ. δολάρια στον καθένα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις - βόμβα από την Αγγελική Νικολούλη για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο!

Και για να είναι το ποσό στρογγυλό, πλήρωσε κι άλλες 300.000 δολάρια φόρο ανά άτομο ώστε να είναι πράγματι 1 εκατομμύριο το δώρο του.

Όπως είπε ο Gerber σε εκπομπή («Headliners») του δικτύου MSNBC TV: «Ο George αρχίζει να λέει: "Ακούστε, θέλω να ξέρετε τι σημαίνατε για μένα και τι σημαίνετε για μένα στη ζωή μου. Ήρθα στο Λος Άντζελες, κοιμήθηκα στον καναπέ σας.

Είμαι τόσο τυχερός στη ζωή μου που σας έχω και δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα χωρίς όλους εσάς. Είναι λοιπόν πραγματικά σημαντικό για μένα ότι όσο είμαστε όλοι εδώ μαζί, να δώσω κάτι πίσω. Θέλω λοιπόν όλοι να ανοίξετε τις βαλίτσες σας"».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε η βόμβα στο Epsilon: Έκτακτη ανακοίνωση του καναλιού για τεράστια μεταγραφή!

Ο Gerber συνεχίζει: «Όλοι μας, και οι 14, πήραμε 1 εκατ. δολάρια. Ο καθένας μας. Είμασταν σοκαρισμένοι. Τύπου "τι είναι αυτό;". Και μας λέει "ξέρω ότι όλοι μας έχουμε περάσει δύσκολους καιρούς και κάποιοι από σας συνεχίζετε να περνάτε.

Δεν πρέπει να ανησυχείτε πια για τα παιδιά σας, δεν πρέπει να ανησυχείτε, ξέρετε, για το σχολείο, δεν πρέπει να ανησυχείτε για τα δάνειά σας"».

Θεούλης!

Πηγή: e-radio.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share