Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Καλά έκανε η μάνα σου και σε παράτησε! Θα σε σκοτώσω κ@αρ!ολ@»! Απειλείται η ζωή της Σοφίας Λεοντίτση! Σοκαριστικά μηνύματα

12 Δεκεμβρίου 2017 17:03
«Καλά έκανε η μάνα σου και σε παράτησε! Θα σε σκοτώσω κ@αρ!ολ@»! Απειλείται η ζωή της Σοφίας Λεοντίτση! Σοκαριστικά μηνύματα

Σάλος έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο με το My Style Rocks και συγκεκριμένα με την κόντρα Σοφίας Λεοντίτση και Σούλας Γκάμορους!

H Σοφία Λεοντίτση αποχώρησε την προηγούμενη Παρασκευή από το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ αλλά πριν φύγει από τις οθόνες μας έκανε αισθητή την παρουσία της με την προκλητική εμφάνισή της. Η παίκτρια, ντυμένη με σακούλες σκουπιδιών παρουσιάστηκε στο πλατό του My Style με την μάσκα της Σούλας Γκλάμορους την οποία και μετά έσκισε και πέταξε γιατί όπως και η ίδια είπε «Τα σκουπίδια, στα σκουπίδια». Σύμφωνα με τα λεγόμενά της λοιπόν η σατιρική σελίδα Σούλα Γκλάμορους που υπάρχει τόσο στο instagram όσο και στο Facebook εξοργίστηκε από την ειρωνεία της και προέτρεψε όλους τους followers της να μπουν και να κάνουν ριπορτ ή να βρίσουν την Σοφία Λεοντίτση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος για τον ελληνισμό! Συντετριμμένος ο Αλέξης Τσίπρας!

Αποτέλεσμα αυτού ήταν το προφίλ της Σούλας να πέσει για 4 ολόκληρες ημέρες και σήμερα να κάνει την επανεμφάνισή της αφού άνοιξε ξανά τα προφίλ της στα social media και ξέσκισε την Σοφία Λεοντίτση για όλα αυτά!

Η Σοφία Λεοντίτση πριν από λίγα λεπτά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram διάφορα μηνύματα που λαμβάνει, τα οποία μηνύματα ξεπερνάνε κάθε όριο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρανος σε τράπεζα για να σωθεί το 19χρονο μοντέλο, Ειρήνη Μελισσαροπούλου!

«Καλά έκανε και σε παράτησε η μάνα σου και έχει ψυχολογικά»

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share