Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φαίη Σκορδά: Ανέβαλε ξανά την μετακόμιση! - Τι συνέβη;

12 Δεκεμβρίου 2017 14:53
Φαίη Σκορδά: Ανέβαλε ξανά την μετακόμιση! - Τι συνέβη;

Από την Τζώρτζια Συρίχα / Φωτογραφίες: Γιάννης Παπαργύρης

Σε πυρετό προετοιμασιών προκειμένου να αναχωρήσει για την πατρίδα της, το Κιλκίς, κάνει η Φαίη Σκορδά που για εκείνη τώρα πια ο χρόνος μετράει αντίστροφα, αφού οσονούπω θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στη γενέτειρά της μαζί με τους γονείς της, τους γιους της και φυσικά θα βρίσκεται στην αγκαλιά των ανθρώπων που αγαπά.

Η παρουσιάστρια, λίγο πριν αποχαιρετήσει τον καινούργιο χρόνο, κάνει τον απολογισμό της και ετοιμάζεται να χαράξει νέα πορεία στην προσωπική της ζωή, μετακομίζοντας στο νέο της σπίτι στα νότια προάστια μαζί με τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Λιανός – Ανθή Ανδροτσάκη: Δύο ξένοι στην σχολική γιορτή των παιδιών τους! Οι φωτογραφίες που το αποδεικνύουν!

Η Φαίη περιμένει τις μέρες αυτές να τελειώσει με τα εορταστικά και τις εγγραφές της εκπομπής της και αμέσως μετά να ετοιμάσει τις βαλίτσες της και να ανέβει κοντά στους γονείς της, που την περιμένουν όπως κάθε χρόνο να γιορτάσουν μαζί τις Άγιες Μέρες. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ενώ επρόκειτο να μετακομίσει στο νέο της σπίτι αυτές τις μέρες και ενώ ήταν όλα έτοιμα, προτίμησε να το αναβάλει για μετά τις γιορτές, μόλις γυρίσει από τις ολιγοήμερες διακοπές της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο της διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στο σπίτι που μένει σήμερα, στο οποίο με τη σειρά του θα μετακομίσει ο Γιώργος Λιάγκας, που για την ώρα φιλοξενείται σε σπίτι φίλου του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: "Έρχονται λευκά Χριστούγεννα σε..." (video)

Ο φακός του Youweekly.gr τσάκωσε την παρουσιάστρια στο Παλαιό Ψυχικό, στην εκδήλωση Make A Wish, να ανάβει το δέντρο και να ξεκλέβει λίγο από τον χρόνο της για να μιλήσει με τον κόσμο και με τα παιδάκια που την πλησίαζαν, ενώ μπήκε στον πειρασμό να αγοράσει μαλλί της γριάς και να το δοκιμάσει, τολμώντας να αναπολήσει τα παιδικά της χρόνια και να της «ξυπνήσουν» αναμνήσεις.

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 13/12, μόνο με 1.5€

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share