Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Διαζύγιο βόμβα στην ελληνική showbiz! Πασίγνωστη παρουσιάστρια χώρισε μετά από 5 χρόνια! Το δικαστήριο και η αποκάλυψη…

10 Δεκεμβρίου 2017 15:53
Διαζύγιο βόμβα στην ελληνική showbiz! Πασίγνωστη παρουσιάστρια χώρισε μετά από 5 χρόνια! Το δικαστήριο και η αποκάλυψη…

Πριν από πέντε χρόνια πήραν την απόφαση να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης, και λίγα χρόνια αργότερα απέκτησαν την κόρη τους. Σήμερα, το διαζύγιό τους μετρά ήδη 9 μήνες.

Ο χωρισμός- βόμβα αφορά στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Νάσο Γαλακτερό, που την περσινή χρονιά οδηγήθηκαν στα δικαστήρια και ήδη από τον περασμένο Μάρτιο έχει εκδοθεί το συναινετικό τους διαζύγιο!

Τα ονόματα του ζευγαριού φιγουράρισαν για πρώτη φορά στο πινάκιο έξω από την αίθουσα 202 του κτιρίου 2 της Ευελπίδων τον Φεβρουάριο του 2016. Τότε, η συνεχιζόμενη αποχή των δικηγόρων για το ασφαλιστικό οδήγησε σε αναβολή την υπόθεση για τις 22 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, την ημέρα του «τυπικού» δικαστηρίου οι δύο πλευρές δεν εμφανίστηκαν και η υπόθεση ματαιώθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Ανακαλούνται άρον άρον πασίγνωστα γάλατα από την αγορά!

Όμως, λίγες ημέρες αργότερα επαναφέρθηκε η αίτηση με κλήση και προσδιορίστηκε για τις 28 Νοεμβρίου 2016. Τη συγκεκριμένη ημέρα, το ζευγάρι εκπροσωπήθηκε από κοινή δικηγόρο στο ακροατήριο, ενώ η αίτηση διαζυγίου τους έγινε δεκτή και εκδόθηκε απόφαση στις 9 Μαρτίου.

«Έρωτας κεραυνοβόλος» θα περιγράψει εκείνη σε συνέντευξή της, μιλώντας για το πώς γνωρίστηκαν, ενώ εκείνος -που ντύθηκε για τρίτη φορά γαμπρός- είχε ξεκαθαρίσει μέσα από συνεντεύξεις του ότι το μεγάλο βήμα θα γινόταν όταν το αποφάσιζε η αγαπημένη του. «Ουσιαστικά, γνωριστήκαμε στο τηλέφωνο. Δεν ήταν συνέντευξη. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο για κάτι, ενώ ούτε καν γνωριζόμασταν πριν.

Ηξερε ποια είμαι, ήξερα ποιος είναι και είχαμε συναντηθεί δύο φορές κοινωνικά, αλλά αυτό. Και έχω μάρτυρες όλα τα παιδιά τότε στο “Down Τοwn”, που ήταν μπροστά, πως, εκεί όπου μιλούσα, ξαφνικά άλλαξε ο τόνος της φωνής μου και άρχισα να παίζω με τις άκρες των μαλλιών μου. Εκεί όπου μιλούσαμε, δηλαδή, ξαφνικά φλερτάραμε και τον ερωτεύτηκα. Δεν ξέρω πώς έγινε. Και το ίδιο συνέβη και σε εκείνον. Ήταν κεραυνοβόλος τηλεφωνικός έρωτας. Ήταν να είμαστε μαζί», έλεγε τότε εκείνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Ο πρώτος νικητής για τα 10.000€ που θα φέρει τα πάνω κάτω! Το πιο περίεργο αγώνισμα και ο ξέφρενος χορός του Κατσινόπουλου με τον Μαυρίδη!

Γνωρίστηκαν πριν από περίπου εννιά χρόνια, όταν η δημοσιογράφος του πήρε συνέντευξη για το περιοδικό στο οποίο εργαζόταν τότε. Μια τηλεφωνική συνέντευξη εξελίχθηκε, τελικά, σε ένα μεγάλο έρωτα. Η επισφράγιση του έρωτά τους ήρθε ύστερα από 4 χρόνια, αν και -όπως έλεγαν οι ίδιοι- ζούσαν, έτσι κι αλλιώς, σαν παντρεμένοι, αφού έμεναν στο ίδιο σπίτι το μεγαλύτερο διάστημα της σχέσης τους, χαρακτηρίζοντας το γάμο τους τον Αύγουστο του 2012 ως μια «τυπική επιβεβαίωση της μεγάλης αγάπης τους». Μάλιστα, εκείνος είχε αναφερθεί λίγους μήνες νωρίτερα στη συμβολή της δημοσιογράφου στην κυκλοφορία του μυθιστορήματός του με τον τίτλο «Τελευταίος αγώνας».

Αν και αρχικά το Μυστήριο θα γινόταν στη Θάσο απ’ όπου κατάγεται η οικογένεια του Νάσου Γαλακτερού, τελικά επέλεξαν τη συμπρωτεύουσα. Ηταν ένας κλειστός γάμος, με το ζευγάρι να περιτριγυρίζεται από φίλους και, φυσικά, παρουσία του 14χρονου τότε γιου του Νάσου Γαλακτερού, Παύλου. Η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους. Μάλιστα, αν και η δημοσιογράφος έβγαινε στο «γυαλί» κανονικά, κανείς δεν κατάλαβε την εγκυμοσύνη της, μέχρι τη γέννηση της μικρής, τακτική που φαίνεται πως ακολούθησε το ζευγάρι και στο διαζύγιό του.

Μαζί και στη δουλειά

Το ζευγάρι συνεργάστηκε με επιτυχία τόσο στην εκπομπή «Join us», που προβαλλόταν από τον ΣΚΑΪ, όσο και στο περιοδικό «Down Τown», τον τίτλο του οποίου αγόρασαν μαζί με τους συνεργάτες τους πριν από περίπου δύο χρόνια. Η ίδια έχει εκμυστηρευτεί σε τηλεοπτική εκπομπή πως ο πρώην μπασκετμπολίστας ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έβλεπε την εκπομπή πριν βγει στον τηλεοπτικό αέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz!

«Η δουλειά που κάνουμε είναι ιδιαίτερη και έχει μεγάλες απαιτήσεις. Ατελείωτα ωράρια, που αν δεν είναι κάποιος μέσα σ’ αυτή είναι δύσκολο να τα κατανοήσει. Πιστεύω πως το ότι δουλεύουμε μαζί µε τον Νάσο μάς έχει κάνει καλό. Κάποιες φορές μπορεί να υπάρχει μια ένταση, άνθρωποι είμαστε, αλλά πάντα καταφέρνουμε να βρίσκουμε λύσεις. Μέσα από τη δουλειά έχω εκτιμήσει τον Νάσο ακόμα περισσότερο», είχε δηλώσει τον Ιανουάριο του 2016 στο πρωινό του Mega, ένα μήνα πριν από την πρώτη συζήτηση στο ακροατήριο.

Σημειώνεται ότι η γνωστή δημοσιογράφος έκανε πρεμιέρα χθες με την εκπομπή «DOT.» στον ΣΚΑΪ, έχοντας στο πλευρό της το συνεργάτη της, Θανάση Αναγνωστόπουλο.

eleftherostypos.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share