Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ελένη Λουκά: "Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μου την έπεσε ερωτικά και του έριξα χυλόπιτα"! (video)

10 Δεκεμβρίου 2017 10:02
Ελένη Λουκά:

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο περιζήτητους νέους τραγουδιστές και άντρες με τα κοριτσάκια να κάνουν ουρές στα καμαρίνια για να τον δούνε από κοντά, ο κανόνας όμως της «χυλόπιτας» ισχύει όπως φαίνεται ακόμη και για αυτόν.

Που να το περίμενε ο Κωνσταντίνος Αργυρός ότι θα φάει «χυλόπιτα» από την Ελένη Λουκά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια Αραβανή και ποια Μελέτη; Αυτή θα παρουσιάσει τελικά στο Survivor Panorama…

Η διάσημη των media Ελένη Λουκά όπως δήλωσε στην εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη στο ΑΡΤ, έριξε άκυρο στον γνωστό τραγουδιστή. Σύμφωνα με την ίδια ο Αργυρός την προσέγγισε στο facebook, της μίλησε και την φλέρταρε διαδικτυακά. Η Ελένη Λουκά όμως πιστή στις αρχές και στις αξίες της οικογένειας, καθώς είναι παντρεμένη, του έριξε «χυλόπιτα» με τον Αργυρό όπως δηλώνει η ίδια να την διαγράφει από φίλη στο facebook.

Σε επικοινωνία που είχε το Label News με το επαγγελματικό περιβάλλον του τραγουδιστή, έπεσαν από τα σύννεφα λέγοντας ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει άγνοια για το περιστατικό διαψεύδοντας την Ελένη Λουκά.

Αξίζει να σημειώσουμε πώς το «πέσιμο» σύμφωνα με την Ελένη Λουκά, έγινε από την επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο διαδίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες & Ιχθύες, ο ανάδρομος Ερμής πολύ σκαλίζει το παρελθόν σας by MagicF’Ariel...

Προφανώς πρόκειται για περιστατικό φάρσας, είτε κάποιοι να έχουν χακάρει τον προσωπικό λογαριασμό του πασίγνωστου τραγουδιστή πράγμα σοβαρό που θα πρέπει να ερευνήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Δείτε όλα όσα δήλωσε η Ελένη Λουκά στην εκπομπή «Στη Φόρα»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share