Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Κατέβηκε το προφίλ της «Soulas Glamorous»! Η καταγγελία της Σοφίας Λεοντίτση, οι απειλές και η εξαφάνιση του προφίλ!

10 Δεκεμβρίου 2017 09:13
Κατέβηκε το προφίλ της «Soulas Glamorous»! Η καταγγελία της Σοφίας Λεοντίτση, οι απειλές και η εξαφάνιση του προφίλ!

Η Σοφία Λεοντίτση τελικά είναι πιο πεισματάρα από ότι νομίζαμε! Το είπε… και το έκανε!

Η «Soula Glamorous» για όσους δεν γνωρίζουν ήταν ένα ψεύτικο προφίλ το οποίο σχολίαζε τα κορίτσι του «My Style Rocks» και είχε μία έντονη αντιπάθεια στην Σοφία Λεοντίτση. Η Σούλα Γκλάμορους ανέβασε πολλά από αυτά τα looks που έχουν αντιγράψει παίκτριες του My Style Rocks. Παράλληλα, δημιούργησε φανατικό κοινό, αποθεώνοντας Ραμόνα, Τζώρτζια, Υβόννη και Τούνη και κατακρίνοντας ως “βασικιές” τις υπόλοιπες, με πρώτη την Σοφία Λεοντίτση.

Πολλές φορές στο προφίλ της, έκανε αρνητικά σχόλια για την συγκεκριμένη παίκτρια, ωστόσο η Σοφία δεν το άφησε χωρίς απάντηση. Την τελευταία μέρα της στο παιχνίδι, στο Gala της Παρασκευής που ήταν και η τελευταία της μέρα καθώς αποχώρησε, η Σοφία ντύθηκε «Soula» φορώντας σακούλες σκουπιδιών και την κλασική μάσκα στο πρόσωπο της. Όταν πήγε μπροστά από την κριτική επιτροπή, έβγαλε την μάσκα την έσκισε και είπε: «Τα σκουπίδια στα σκουπίδια!» (Δείτε εδώ το απόσπασμα).

Αυτό εξόργισε την «Soula Glamorous» η οποία παρέπεμψε το κοινό της από τα social media να βάζουν εικονίδια με ποντίκια κάτω από τις φωτογραφίες της Σοφίας. Η Σοφία Λεοντίτση και πάλι δεν το άφησε έτσι καθώς λίγο πριν αποχωρήσει, επειδή οι κριτές της έκαναν παρατήρηση για την εμφάνιση, της έδωσε τον λόγο η Ευαγγελία Αραβανή και είπε: «Ναι θα ήθελα να τοποθετηθώ! Σήμερα στάθηκα σε ένα πολύ αστείο κόνσεπτ κατά την γνώμη μου, γιατί ήθελα να περάσω ένα μήνυμα. Δυστυχώς εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν ύβρις για κάποιους ανθρώπους για πράγματα που δεν έχουν σημασία, όπως είναι τα ρούχα τα κιλά και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο! Και η κίνηση μου να σκίσω την μάσκα (Της Soulas Glamorous) ήταν γιατί είμαι ένας άνθρωπος που έχω μάθει να κοιτάω τους ανθρώπους στα μάτια!»

Όλοι θεωρήσαμε ότι αυτό το ξέσπασμα είναι προσωρινό και πως ο καθένας θα συνεχίσει την ζωή του! Όμως… δεν έμεινε εκεί… Η Σοφία Λεοντίτση μετά από όλη αυτή την επίθεση που δέχθηκε από το φανατικό κοινό της «Soulas» και τα υβριστικά σχόλια, έκανε… Διαβάστε την συνέχεια στο Dimis Blog.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share