Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο Athensmagazine.gr: " Ήμουν πάντα από τα παιδιά που ήθελαν οικογένεια"

8 Δεκεμβρίου 2017 17:02
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο Athensmagazine.gr:

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μία γυναίκα που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.
Έχει στη μέχρι τώρα επαγγελματική πορεία ,της πολλές επιτυχίες αλλά την μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής της την έκανε δημιουργώντας μία πολύ όμορφη οικογένεια. Για την φετινή της καθημερινότητα ,αλλά και για τον ρόλο της ως σύζυγος και μαμά μας μιλάει παρακάτω.

Έχεις άνδρα, παιδί , ρόλους σε τηλεόραση ,θέατρο και τραγουδάς στο Bourbon. Ποια είναι η πολυβιταμίνη σου;
Μετά από πολλές λάθος κινήσεις στη ζωή μου κατάφερα να φτιάξω μια πολύ όμορφη οικογένεια. Αυτή λοιπόν μου δίνει δύναμη και χρόνο να κάνω τα πάντα. Η ηρεμία στο σπίτι βοηθάει πολύ.

Άλλαξε η ζωή σου με τον ερχομό της μικρής ;
Αρκετά αλλά πλέον είμαι στη φάση που το ξαναβρίσκω.

Ήσουν έτοιμη για να κάνεις παιδί;
Αν και μου λένε ότι δεν μου φαίνεται ήμουν πάντα από τους ανθρώπους που ήθελα οικογένεια. Δεν είναι τυχαίο που έγινε τώρα. Ήμουν και ηλικιακά και συναισθηματικά έτοιμη. Αυτός ο άνθρωπος έπρεπε να γίνει ο πατέρας του παιδιού μου .

Στην τηλεόραση υποδύεσαι μία γυναίκα δυναμική που ευνουχίζει τους άνδρες. Ταιριάζει αυτός ο ρόλος στην Πηνελόπη;
Να σου πω την αλήθεια εγώ την Ανρδονίκη δεν τη συμπαθώ! Εκτός από τα δικά της θέματα συμπεριφέρεται άσχημα και στους γύρω της. Εγώ δεν είμαι καθόλου έτσι. Για να καταλάβεις στα γυρίσματα ζητάω συνέχεια συγγνώμη από τον Κωνσταντίνο γιατί στεναχωριέμαι που του μιλάω έτσι. Πάντως ένας κόντρα ρόλος έχεις την γοητεία του γι'αυτό και τον απολαμβάνω.

Στην πρεμιέρα της σειράς είχες πάρα πολύ άγχος παρότι οι περισσότερες επιλογές σου μέχρι τώρα αποδεδειγμένα ήταν σωστές. Που οφειλόταν;
Η επιλογή ναι ήταν κάθε φορά δική μου αλλά το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Αυτός είναι και ένας λόγος που μπορεί ένας ηθοποιός να σου αρέσει πολύ στο θέατρο και καθόλου στην Τηλεόραση. Εμείς είμαστε μία μαγιά στα χέρι ενός φούρναρη που μπορεί να κάνει καλό ψωμί μπορεί και όχι. Οπότε μέχρι να δω μια δουλειά ολοκληρωμένη έχω άγχος.

Στο 4×4 συνεργάζεσαι κυρίως με γυναίκες. Πόσο εύκολο είναι αυτό;
Για εμένα το πιο εύκολο. Τα Πηγαίνω εξαιρετικά με τις γυναίκες. Με τους άνδρες είχα πάντα θέμα .

Γιατί αυτό;
Την φιλαρέσκεια από μία γυναίκα την περιμένεις ενώ από έναν άνδρα Όχι. Ότι πρόβλημα έχει δημιουργηθεί σε δουλειά άνδρας το είχε προκαλέσει! Πάλι καλά στο θέατρο φέτος οι άνδρες που παίζουμε μαζί είναι τα καλύτερα παιδιά!

Υπάρχει κάποια κριτική στα τόσα χρόνια είτε καλή είτε κακή που να έχεις κρατήσει;
Δεν έχω κάποια για να πω την αλήθεια. Αλλά ακούω πολύ την κριτική στου συζύγου μου. Ενώ αυτά που λένε στα κουτσομπολίστικα δεν με αγγίζουν ποτέ!

Έχεις δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο;
Εγώ αυτά τα θέματα τα φοβάμαι πολύ. Κάθε φορά που πήγαινα σε κάποια δουλειά αν μάθαινα ότι υπήρχε κάποιος επίφοβος με αυτό φρόντιζα να είμαι όσο πιο απόμακρη και "απότομη " χρειαζόταν. Απλό φλερτ έχω δεχθεί αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα. Το απέφευγα ευγενικά και όλα καλά!

Ποια είναι η ψυχοθεραπεία σου ;
Ξεκάθαρα είναι οι εμφανίσεις μου στο Bourbon. Έχω φτιάξει κάτι πολύ όμορφο. Νιώθω σαν να βγαίνω με τους φίλους μου για ποτό. Γίνεται χαμός ανεβαίνουν στη σκηνή τραγουδάμε περνάμε πολύ καλά και με αναζωογονεί!

Τα πιο ωραία Χριστούγεννα;
Ήταν αυτά που περιμένανε την μπέμπα.
Ήμουν έγκυος και ήταν πολύ όμορφο αυτό το συναίσθημα.

Μία ευχή για τα Χριστούγεννα;

Αυτή τη χρονιά ,να σταματήσουμε να ρίχνουμε το φταίξιμο στους άλλους και να αποφασίσουμε να αναλάβουμε δράση για όσα θέλουμε να αλλάξουμε. Να εστιάσουμε στα καλά έτσι για αλλαγή!
Συνέντευξη στην Κατερίνα Παναγιωτάκη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share