Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

O Βασίλης Καρράς λύγισε μιλώντας για τον Παντελίδη: «Να είναι καλά εκεί που είναι το αγόρι μου...»

30 Νοεμβρίου 2017 10:35
O Βασίλης Καρράς λύγισε μιλώντας για τον Παντελίδη: «Να είναι καλά εκεί που είναι το αγόρι μου...»

Ο Βασίλης Καρράς έδωσε συνέντευξη, χθες το βράδυ, στο «Late night» και τον Γιώργο Λιάγκα, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του στην τηλεόραση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Έδερνε την γυναίκα του για κάθε like που έπαιρνε στο Facebook! (photos)

Ο τραγουδιστής, μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα και συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον Παντελή Παντελίδη, που έχασε ξαφνικά τη ζωή του σε τροχαίο. Ο Βασίλης Καρράς αφού εξήγησε πως έκαναν παρέα καθημερινά, όταν ζούσε ο αείμνηστος καλλιτέχνης, είπε πως ο Παντελής του θύμιζε τον εαυτό του σε νεαρή ηλικία.

«Ήταν όπως ήμουν εγώ μικρός. Ακριβώς όμως. Τίποτα δεν του έλειπε. Δεν είχε αγωνίες το παιδάκι. Πάμε; Πάμε. Τον συμβούλευα… Τίποτα δεν μπορούμε να πούμε. Να είναι καλά εκεί που είναι το αγόρι μου», εξομολογήθηκε στη συνέχεια εμφανώς συγκινημένος. Μάλιστα ήταν αντιληπτό πως ο τραγουδιστής δεν ήθελε να μιλήσει επιπλέον για το θέμα, απαντώντας «όλα καλά», όταν ρωτήθηκε για το αν έχει κλάψει για τον Παντελή. «Σε ποιον δε λείπει», κατέληξε…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο πιο γνωστός Αθηναίος! Ο άνθρωπος που "μαγνήτισε" Μακρόν και Μπριζίτ στην επίσκεψή τους στην Ελλάδα!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share