Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο Γιώργος Λιανός ανοίγει τα χαρτιά του για το διαζύγιο με την Ανθή Ανδροτσάκη! «Τα παιδιά μου είναι μικρά και…»

28 Νοεμβρίου 2017 19:07
Ο Γιώργος Λιανός ανοίγει τα χαρτιά του για το διαζύγιο με την Ανθή Ανδροτσάκη! «Τα παιδιά μου είναι μικρά και…»

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για όλους και για όλα στο περιοδικό People και, μεταξύ άλλων, άνοιξε τα χαρτιά του για το διαζύγιό από την Ανθή Ανδροτσάκη και το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε.

Το ζευγάρι έχει μαζί και 2 παιδιά και προσπαθεί να διατηρεί φιλικές σχέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Λιάγκας: «Ευχαριστώ όλους όσοι μου ευχήθηκαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο»

«Το φετινό καλοκαίρι ήταν αρκετά ζόρικο. Το συγκεκριμένο θέμα πήρε μεγάλη έκταση και δεν είχα καμία πρόθεση να πάρει. Επίσης, όσον αφορά τα παιδιά μου, άκουσα κάποια σχόλια που δεν μου άρεσαν, ότι ξαφνικά τα είδαν στα social media μου, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν. Θεώρησα ότι έδωσα τροφή για ένα πολύ προσωπικό θέμα, το οποίο ίσως θα έπρεπε να το προφυλάξω καλύτερα. Μετάνιωσα που πήρε έκταση και όταν κάποια στιγμή μπήκα στην διαδικασία να απαντήσω, ένιωσα σαν να το συνεχίζω. Πλέον, αποφάσισα να μην μιλάω καθόλου για την προσωπική μου ζωή. Είμαι σε μια φάση που προσπαθώ να βρω τις ισορροπίες. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου εργένη. Το μόνο που ξέρω είναι πως είμαι πατέρας και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακό έγκλημα Νέα Σμύρνης: Δείτε για πρώτη φορά τα προσωπάκια των παιδιών που σκότωσε ο πατέρας

Ο ίδιος είναι πατέρας με περιορισμένο ελεύθερο χρόνο. Πως το διαχειρίζεται; «Η αλήθεια είναι πως πάντα τρέχω. Πολλές φορές παρομοιάζω τον εαυτό μου με τον Βέγγο. Τα παιδιά μου είναι μικρά και χρειάζονται τον μπαμπά τους. Προσπαθώ να είμαι μαζί τους όσο το δυνατόν περισσότερο. Το μεγαλύτερο μου άγχος είναι να μπορώ να βρίσκομαι συνέχεια δίπλα τους, να μεγαλώνουν με την πατρική φιγούρα. Αυτό δεν θέλω να τους το στερήσω με τίποτα», είπε.

Πηγή:youweekly

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share