Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η Νάγια Ριβέρα του Glee συνελήφθη για τον... ξυλοδαρμό του συζύγου της!

27 Νοεμβρίου 2017 14:20
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η Νάγια Ριβέρα του Glee συνελήφθη για τον... ξυλοδαρμό του συζύγου της!

Σε επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας φέρεται να εμπλέκεται η ηθοποιός Νάγια Ριβέρα, γνωστή από την μουσική τηλεοπτική σειρά «Glee».

Μόνο που σύμφωνα με το BBC δεν ήταν το θύμα, αλλά ο θήτης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ηθοποιός συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα), από αστυνομικούς της κομητείας Kanawha, της δυτικής Βιρτζίνια, καθώς χτύπησε τον 34χρονο σύζυγό της Ράιαν Ντόρσεϊ, στο κεφάλι και τα χείλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος: Gay ζευγάρι έκανε σεξ ολόγυμνο μέσα σε σταθμό του Μετρό! (video)

Πριν την σύλληψη της 30χρονης Ριβέρα, ο Ντόρσεϊ είχε καταφέρει να φύγει από το σπίτι.

Όπως δήλωσε ο 34χρονος, στους αστυνομικούς, το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με τον 2χρονο γιο τους, ενώ για να πειστούν οι αστυνομικοί τους έδειξε σχετικές φωτογραφίες που είχε αποθηκευμένες στο κινητό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις για την τελευταία βδομάδας Νοεμβρίου από την Άση Μπήλιου: Φουρτούνες για 5 ζώδια! (videos)

Στην Ριβιέρα επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 1.000 δολαρίων, και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι της μαζί με τον πατέρα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο φίλος της Ειρήνης Μελισσαροπούλου! Η περίεργη ανάρτηση στο facebook που διέγραψε μετά την σύλληψή της!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και έχουν έναν γιο τον 2χρονο Τζόλι Χόλις. Οι φήμες για προβλήματα στη σχέση της Ριβέρα και του Ντόρσεϊ ξεκίνησαν πέρυσι.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share