Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Τον αγαπάω αλλά…» – Η ανακοίνωση της Λάουρα Νάργες για την σχέση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο!

26 Νοεμβρίου 2017 10:42
«Τον αγαπάω αλλά…» – Η ανακοίνωση της Λάουρα Νάργες για την σχέση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο!

Η Λάουρα Νάργες μετά τη «θητεία» της στο Survivor έχει επιστρέψει δυναμικά στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια των backstage του μουσικού talent show, The Voice και δηλώνει ευτυχισμένη.

Η ίδια όμως… έφερε τα πάνω κάτω διαψεύδοντας κατηγορηματικά μία είδηση μέσα από κυριακάτικη εφημερίδα!

Οι φήμες λοιπόν την θέλουν να παντρεύεται , καθώς πριν λίγο διάστημα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το "δώρο" των 13 ευρώ που "έκαψε" την Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Τρομερές αποκαλύψεις για το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη!

Ωστόσο η Λάουρα μέσα από την εφημερίδα Real έδωσε την δική της απάντηση λέγοντας: «Έχω απαντήσει επανειλημμένως στην ερώτηση για το αν και πότε παντρεύομαι. Και πάντα η απάντηση μου είναι αρνητική! Δυστυχώς, έρχομαι να διαψεύσω για άλλη μία φορά τις ειδήσεις αυτές! Τον αγαπάω… μα δεν παντρεύομαι!»

Όπως σας έχει αποκαλύψει το Youweekly.gr ο Μιχάλης Μουρούτσος δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο από την πρώην γυναίκα του Αναστασία Περάκη και όπως καταλαβαίνετε μέχρι να αποφασίσουν να το κάνουν αυτό, η Λάουρα δεν μπορεί να τον παντρευτεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Τι είδαμε χτες; Αγαπημένα τραγούδια ανέβασαν την τηλεθέαση και την διάθεση στα ύψη! (videos)

Γιατί δεν έχουν πάρει διαζύγιο; Γιατί οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού δεν είναι καθόλου καλές και δεν υπάρχει συνεννόηση!

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share