Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νέος έρωτας για τη Ρούλα Σταματοπούλου και μάλιστα με πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή!

23 Νοεμβρίου 2017 20:07
Νέος έρωτας για τη Ρούλα Σταματοπούλου και μάλιστα με πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή!

Η Ρούλα Σταματοπούλου φαίνεται πως ξαναβρήκε τον έρωτα μετά από καιρό. Η κορυφαία makeup artist φαίνεται πως είναι ευτυχισμένη σύμφωνα με το τελευταίο δημοσίευμα του περιοδικού DownTown.

Το ρεπορτάζ αναφέρει συγκεκριμένα, ότι η Ρούλα ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Άκη Ζήκου! Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Monaco και της ΑΕΚ διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τη makeup artist, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν και για τους δύο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο Πανελλήνιο: Θρίλερ με νεκρή ολόκληρη οικογένεια!

Στενή φίλη της Ρούλας αποκάλυψε στο περιοδικό: «Είναι μαζί τους τελευταίους μήνες. Γνωρίζονταν από παλιά, αφού είχαν κοινές παρέες, ωστόσο, πριν από λίγο καιρό ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η γνωστή make-up artist, η οποία καθημερινά επιμελείται το μακιγιάζ της Ελένης Μενεγάκη, είχε πολλά χρόνια σχέση με τον σύντροφο της Ελεονώρας Μελέτη, Θοδωρή Μαροσούλη, ενώ συζούσαν και στο ίδια σπίτι τα τελευταία πέντε χρόνια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις με την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη: Τι συνέβη με την οικογένειά της;

Από την άλλη πλευρά και ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής ήταν παντρεμένος και πρόσφατα χώρισε από την Καρολίνα Χίτζελ μετά από σχεδόν 7 χρόνια σχέσης και την απόκτηση μιας κορούλας. Ο Άκης Ζήκος έχει ακόμα μια κόρη από τον πρώτο του γάμο, την 16χρονη Λυδία.

Πηγή: Peoplegreece

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share