Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σπάνια βραδινή έξοδος για την Βίκυ Σταυροπούλου και τον σύντροφό της! (Photo)

21 Νοεμβρίου 2017 10:06
Σπάνια βραδινή έξοδος για την Βίκυ Σταυροπούλου και τον σύντροφό της! (Photo)

Μία από τις σπάνιες εξόδους της σε νυχτερινό κέντρο έκανε η Βίκυ Σταυροπούλου, έχοντας στο πλευρό της τον πρώην σύντροφό της και την κόρη της!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό και παρουσιάστρια του Money Drop την Παρασκευή που μας πέρασε, στην Ιερά Οδό, να κάθεται ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Κακούρη και την Δανάη Μπάρκα, με τους οποίους διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - trailer: Η άβολη στιγμή στιγμής της ψηφοφορίας και τα καρφιά του Πίντζη για τις λυκοφιλίες στους Ωκεανούς! (video)

Η Βίκυ και ο Κωνσταντίνος γνωρίστηκαν το 2011, στην παράσταση Γυναίκες Στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης, ενώ συνεργάστηκαν ξανά το 2013, στο Τρελή Τρελή Σαραντάρα, με τις φήμες να μιλούν για ειδύλλιο μεταξύ τους, το οποίο έληξε μετά από περίπου ένα χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για πρώτη φορά! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλάει για την τρίτη εγκυμοσύνη της και το φύλο του μωρού! «Θέλαμε πολύ να…» (video)

Η ηθοποιός και ο κατά 15 χρόνια μικρότερος συνάδελφός της έχουν κάνει και στο παρελθόν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ, αν και δεν έχουν μιλήσει για τα περί σχέσης μεταξύ τους, φαίνεται πως περνούν καλά μαζί.

Πηγή: peoplegreece.com

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share