Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Γάμος Αθηνάς Οικονομάκου – Φίλιππου Μιχόπουλου: Μετά τον πολιτικό στο Γύθειο έρχεται ο θρησκευτικός! Πότε και που θα γίνει!

20 Νοεμβρίου 2017 10:26
Γάμος Αθηνάς Οικονομάκου – Φίλιππου Μιχόπουλου: Μετά τον πολιτικό στο Γύθειο έρχεται ο θρησκευτικός! Πότε και που θα γίνει!

Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο στη γενέτειρά της, το Γύθειο το Σάββατο 18.11.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας Φίλιππος Μιχόπουλος επισημοποιήσαν τη σχέση τους λίγο πριν έρθει στην ζωή ο καρπός του έρωτά τους. Η ηθοποιός άλλωστε είχε πει πως : «Ο γάμος πρέπει να γίνει για τυπικούς λόγους».

Ο πολιτικός γάμος τους έγινε και ακολούθησε τραπέζι σε πολύ στενό κύκλο χωρίς την παρουσία φωτογραφικού φακού, μιας και τόσο ο επιχειρηματίας όσο και η ηθοποιός ήθελαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί εμείς να τρυπώσαμε στο πάρτι (δείτε εδώ) και να σας μεταφέραμε τα πάντα για την διακόσμηση και το βέτο της Αθηνάς όμως έχουμε και άλλη μια πληροφορία!

Γράφει η Λίλη Αγγελοπούλου

Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού θα γίνει το καλοκαίρι, μαζί με την βάφτιση του πρώτου τους παιδιού! Η ακριβής ημερομηνία... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share