Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: Ο Χάρης Χριστόπουλος έριξε τη «μάσκα» του και αποκάλυψε τους ρόλους στo παιχνίδι!

13 Νοεμβρίου 2017 15:12
My Style Rocks: Ο Χάρης Χριστόπουλος έριξε τη  «μάσκα» του και αποκάλυψε τους ρόλους στo παιχνίδι!

Σχετικά με την συμμετοχή του στο My Style Rocks μίλησε ο Χάρης Χριστόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη του!

Ο ίδιος αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι οι διαγωνιζόμενες του παιχνιδιού… έχουν στιλ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, από την Άντα Λεούση!

Δείξατε από την αρχή ότι είστε ο πιο διαλλακτικός κριτής. Φταίει το γεγονός ότι σε σχέση με τα άλλα δύο μέλη έχετε μεγαλύτερη εξοικείωση και τηλεοπτική εμπειρία ώστε να γνωρίζετε ποιο ρόλο θα αναλάβετε;

«Δεν υπήρξε μοίρασμα ρόλων, ο καθένας είναι πραγματικά ο εαυτός του. Μιλώντας για εμένα, φταίει το γεγονός ότι αγαπάω πάρα πολύ τις γυναίκες – άλλωστε εδώ και δεκαετίες είναι το αντικείμενο της δουλειάς μου. Τις αγαπάω και συμπάσχω μαζί τους, τις συμπονώ και για το δύσκολο ρόλο που έχουν και για το ότι παρ’ όλα αυτά πρέπει να είναι και καλοντυμένες, εμφανίσιμες και προσεγμένες. Έχουν πιο βαρύ καθημερινό ρόλο από τους άντρες. Διότι η κομψότητα συμβαδίζει με τη θηλυκότητα, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της. Δεν έχει να κάνει λοιπόν η τηλεοπτική εμπειρία, αυτή σχετίζεται με άλλα θέματα, του γυρίσματος και της παραγωγής και στο να βγαίνει πιο γρήγορα το επεισόδιο.

Οι διαγωνιζόμενες έχουν στιλ;

«Οι περισσότερες θα έλεγα. Άλλωστε γι’ αυτό και βρίσκονται εκεί, διότι έγινε μία επιλογή. Τα σύνολα που βλέπουμε να φοράνε δεν είναι κακά ούτε άσχημα. Εμείς είμαστε εκεί για να καταφέρουμε το βέλτιστο επάνω τους, να τις βοηθήσου-με με λίγα τρικ, να τους πούμε την αλήθεια. Τι πρέπει να κάνουν για να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές και για να τις επαναφέρουμε στη σωστή κατεύθυνση»

Τι σας λένε τα κορίτσια που συναντάτε στο δρόμο;

«Υπάρχουν εκδηλώσεις χαράς και υπάρχει και ένας φόβος! Είναι κάτι που διακρίνω πάντα εγώ, δεν μου το λένε. Η πρώτη αντίδραση έχει πάντα χαρά και ξαφνικά υπάρχει μετά μία συστολή, αρχίζουν να κρύβονται! Πάντα ανταποδίδω με ένα πλατύ χαμόγελο και έχω έναν καλό λόγο για όλες. Γενικώς, το έχω αυτό από έφηβος: Σε έναν άνθρωπο τονίζω και αναφέρω πάντα ία καλά του στοιχεία»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Οι πρώτες δηλώσεις της Όλγας Πηλιάκη μετά την οικειοθελή αποχώρηση της!

Οι γυναίκες είναι γκρινιάρες και φιλάρεσκες;

«Είναι και τα δύο! Γκρινιάρες, γιατί είναι στη φύση τους. Με την έννοια ότι ο μηνιαίος κύκλος μίας γυναίκας είναι οδυνηρός, είναι πολύπλοκη μηχανή από τη φύση και οι ορμόνες τους κάνουν πάρτι, εξού και η γκρίνια. Ο εγκέφαλος τους λειτουργεί πολύ διαφορετικά από των ανδρών, σκέφτονται πάρα πολλά πράγματα μαζί και γι’ αυτό οι γυναίκες χρειάζονται κατανόηση. Φιλάρεσκες, βέβαια, είναι κάτι που συνάδει με τη θηλυκότητα. Από τη στιγμή που γεννιέται μία κυρία έχει μεγάλες έγνοιες για το πώς φαίνεται, γενικώς στα μάτια των γυναικών και, κατά δεύτερο λόγο, των αντρών. Υπάρχει ένας ενδόμυχος έντονος ανταγωνισμός, υποσυνείδητος πάντα» εξήγησε στο 7μέρες tv.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share