Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την ληστεία στη βίλα της! Ράκος η τραγουδίστρια

13 Νοεμβρίου 2017 08:28
Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την ληστεία στη βίλα της! Ράκος η τραγουδίστρια

Θύμα διάρρηξης έπεσαν τα ξημερώματα της Κυριακής ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή καθώς άγνωστοι κατάφεραν να αρπάξουν από το σπίτι τους, στην περιοχή της Βούλας, χρήματα και χρυσαφικά.

Συγκεκριμένα οι κλέφτες πήραν το ποσό των 200.000 μαζί με κοσμήματα πολύτιμης αξίας. Η Δέσποινα Βανδή μετά το σοκ που υπέστη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media και θέλησε να πει το δικό της ευχαριστώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική αγορά: Πάνω από 5.000 λουκέτα στη νούμερο 1 επιχείρηση της χώρας!

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια με αφορμή την παράσταση όπου και πρωταγωνιστεί μοιράστηκε μια τρυφερή ανάρτηση και κάποια λόγια κατάθεση ψυχής μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

Σας ευχαριστούμε παρα πολύ για απόψε και εγώ προσωπικά ακόμη περισσότερο! Το είχα πολλή ανάγκη αυτό που έγινε σήμερα στο @mammamiagreece! Μου δώσατε δύναμη και χαρά που τη χρειαζόμουν! Εχω μια αρχή στη ζωή μου…Όταν κανεις κακό σου γυρίζει πάντα πίσω και αντιστοίχως όταν κανεις καλό αυτό επιστρέφει…

Αν αποφασίσουμε λοιπόν κάποια στιγμή να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και μόνο αν αλλάξουμε εμείς θα μπορέσουμε να προσφέρουμε έναν καλύτερο κόσμο τόσο στα παιδιά μας αλλά και στα παιδιά όλου του κόσμου…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραλύει όλη η Αθήνα από σήμερα: Αναλυτικά όλες οι στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ!

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share