Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Δεν έκανα παιδί γιατί δεν εκτιμώ τον άνθρωπο. Συμβιώνω με 27 γάτες»! Απίστευτες ατάκες από πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! Ο λόγος για την…

12 Νοεμβρίου 2017 20:15
«Δεν έκανα παιδί γιατί δεν εκτιμώ τον άνθρωπο. Συμβιώνω με 27 γάτες»! Απίστευτες ατάκες από πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! Ο λόγος για την…

Μια συνέντευξη – κατάθεση ψυχής έδωσε η Ισμήνη Καλέση η οποία μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, αποκάλυψε πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα: Σε άνδρα που έχει συγκλονίσει με την εξαφάνισή του το Πανελλήνιο και την Αγγελική Νικολούλη ανήκει το αλυσοδεμένο πτώμα στην Χαλκιδική!

Η ίδια στην ερώτηση γιατί δεν έκανε ποτέ παιδιά, απάντησε χαρακτηριστικά

«Όταν δεν θες στα 17, δεν θες στα 27, δεν θες στα 37, δεν θες στα 47… δεν θα ήθελες ποτέ. Δεν έχω μεγάλη εκτίμηση στον άνθρωπο. Αν έκανα οτιδήποτε και μου έφερνε θλίψη, θα ήμουν πολύ δυστυχισμένη».

Σχετικά με τις γάτες με τις οποίες συμβιώνει που είναι 27 στον αριθμό, η ίδια είπε: «Κι εγώ που το ακούω πολλές μου φαίνονται. Δε γίνεται να εξαφανίσουμε οτιδήποτε κυκλοφορεί στη Γη επειδή εμείς θέλουμε να είμαστε μόνοι μας στον κήπο μας. Επειδή όσο περνάει ο καιρός με τους ανθρώπους δύσκολα συμβιώνουμε, τα ζώα είναι μια καλή λύση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στο Star! Η ιστορική αλλαγή που μας άφησε "άφωνους"!

Κλείνοντας, αποκάλυψε πως με τα χρήματα που έβγαλε από τη δουλειά της, κατάφερε σήμερα να ζει αξιοπρεπώς επενδύοντας σωστά:

«Με τα χρήματα που πήρα από τη φωτογράφιση στο Playboy και μια διαφήμιση που ακολούθησε αγόρασα πρατήριο βενζίνης», είπε.

Πηγή:youweekly

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share