Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

My style Rocks: Τα νυχτοπερπατήματα της Ιωάννας Τούνη! Ο άντρας που τη φιλούσε και την αγκάλιαζε όλο το βράδυ!

12 Νοεμβρίου 2017 11:12
My style Rocks: Τα νυχτοπερπατήματα της Ιωάννας Τούνη! Ο άντρας που τη φιλούσε και την αγκάλιαζε όλο το βράδυ!

Μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του «My Style Rocks» είναι η ξανθιά Ιωάννα Τούνη από την Θεσσαλονίκη!

Ήθελε τόσο πολύ να ασχοληθεί με τα Media και τη μόδα που δεν δίστασε να κάνει διορθωτικές επεμβάσεις ώστε να μοιάζει με κούκλα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρέλαση επωνύμων στον Μαραθώνιο: Ποιοι διάσημοι έδωσαν το παρόν; Πλούσιο φωτορεπορτάζ!

Και τα έχει καταφέρει μια χαρά αφού η Ιωάννα Τούνη είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν κατακόρυφα με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας.

Η ίδια βέβαια να πούμε πως ήταν γνωστή και πριν από την συμμετοχή της στο My Style Rocks και αυτό φυσικά που κατάφερε να την κάνει να φτάσει τους 119.000 followers στο instagram ήταν οι σέξι πόζες και το εντυπωσιακό της κορμί, το οποίο δεν διστάζει να αναδεικνύει σε κάθε της ανάρτηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ στην ελληνική showbiz: Πέθανε ο Ηλίας Κωνσταντάτος!

Η εντυπωσιακή διαγωνιζόμενη λοιπόν το βράδυ του Σαββάτου, αποφάσισε να βγει, να ξενυχτήσει και να περάσει όμορφα παρέα με φίλους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Η Ιωάννα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για αυτά τα νυχτοπερπατήματά της!

Αυτό που παρατηρήσαμε βέβαια είναι πως συντροφιά όλο το βράδυ της κρατούσε ένας γοητευτικός άντρας, ο οποίος την αγκάλιαζε και την φιλούσε συνεχώς, σύμφωνα με τις αναρτήσεις που έκανε η ίδια!

Να πούμε όμως πως αυτός ο άντρας δεν είναι κάτι άλλο πέρα από φίλος, καθώς όπως έχει δηλώσει και η ίδια είναι ελεύθερη αυτό τον καιρό (Δείτε εδώ), και αυτές οι χειρονομίες είναι καθαρά φιλικές και δεν σημαίνουν τίποτα παραπάνω από μια οικειότητα και μια αγάπη που δεν έχει καμία σχέση βέβαια με ερωτική!

Ωστόσο να σας υπενθυμίσουμε πως την όμορφη Θεσσαλονικιά υπήρξε κάποτε ένας άντρας, ο οποίος την παράτησε για…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσημο: Ζευγάρι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Από πότε έχουν σχέση και το κρύβουν;

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share