Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρισευτυχισμένοι: Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz απέκτησε το πρώτο τους παιδί!

23 Οκτωβρίου 2017 10:29
Τρισευτυχισμένοι: Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz απέκτησε το πρώτο τους παιδί!

Ο γιος του ήρθε στον κόσμο και μαζί με τη σύζυγό του ανακοίνωσαν τα νέα στο Instagram!

Οι λογαριασμοί τους γέμισαν με ευχές και τόσο ο γνωστός ηθοποιός όσο και η σύζυγός του, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, μοιράζονται την ευτυχία τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους!

«Στο νεογέννητο αγόρι μας Revel James Makai Morrison: Η μαμά σου και ο μπαμπάς σου θα τα καταφέρουν. Δείξε μας εμπιστοσύνη να σε καθοδηγούμε και να σε προστατεύουμε πάντα. Σε αγαπάμε και είμαστε ευγνώμονες για τον ερχομό σου. Οι περιπέτειες μόλις ξεκινούν!», έγραψε ο χαζομπαμπάς, Matthew Morrison!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρισευτυχισμένοι: Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz απέκτησε το πρώτο τους παιδί!

Η σύζυγός του, Renee έγραψε: «Βρίσκομαι στον 7ο ουρανό… στον παράδεισο της γης… που σου έδωσα ζωή, που σε κρατώ στα χέρια μου, που σε ανακουφίζω, που σε ταΐζω από το σώμα μου. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω την ευγνωμοσύνη που με διάλεξες για μαμά σου. Μικρέ μου Revel James Makai Morrison, σου υπόσχομαι ότι θα φροντίζω, ότι συνεχώς θα σου θυμίζω ότι αξίζεις την αγάπη και θα σου διδάξω τη συμπάθεια και την ευγένεια!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάλλον με έπιασε η κάμερα να..." - Σπάει την σιωπή του ο πατέρας της Δώρας για το τι συνέβη αμέσως μετά το μοιραίο!

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share