Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Και οι διάσημες έχουν φάει το... κέρατο τους! 14 άντρες που τόλμησαν να απατήσουν τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου (Photos)

19 Οκτωβρίου 2017 19:21
Και οι διάσημες έχουν φάει το... κέρατο τους! 14 άντρες που τόλμησαν να απατήσουν τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου (Photos)

Κάποιοι άντρες θα έκαναν τα πάντα για να τις αποκτήσουν. Κάποιοι άλλοι δεν έκαναν το παραμικρό για τις κρατήσουν… Ο λόγος για τις γυναίκες που τρέλαναν τον ανδρικό πληθυσμό με τα προσόντα τους, δεν εκτιμήθηκαν δεόντως, όμως, από τους συντρόφους που επέλεξαν να έχουν στο πλευρό τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ανατριχιαστική κατάθεση της Βάιας Οικονόμου μετά τον εντοπισμό της! Δεν φαντάζεστε γιατί κρυβόταν!

Η Τζένιφερ Λόπεζ, η Εύα Λονγκόρια και η Χάλι Μπέρι είναι μόλις μερικές από αυτές που είδαν τη σχέση τους να καταρρέει λόγω γυναικών που κοιμήθηκαν με τους άντρες τους. Ορισμένες «κατάπιαν» την απιστία, ενώ κάποιες άλλες, πιο δυναμικές, χώρισαν με συνοπτικές διαδικασίες. Καμία, όμως, δεν ξέχασε την απιστία που την έκανε πρωτοσέλιδο στο διεθνή τύπο.

Εσύ τι λες; Θα τις απατούσες;

Τζένιφερ Λόπεζ

Το πρώτο σοκ υποστήκαμε όταν η Θεά Τζένιφερ γύρισε και κοίταξε τον –κατά πολύ νεότερό της- Κάσπερ Σμαρτ. Το αμέσως επόμενο, όταν εκείνος την απάτησε όχι με μία αλλά με… δύο τρανσέξουαλ!

Η Miss Booty τον χώρισε μεν, τα ξαναέφτιαξε μαζί του δε, ενώ ετοιμαζόταν και να τον παντρευτεί. Για καλή της τύχη, τον χώρισε οριστικά μερικούς μήνες πριν και εμείς είδαμε τη δικαίωση να έρχεται. Μα τον Κάσπερ ρε Τζένιφερ;

Μπιγιόνσε

Η Μπιγιόνσε είναι ίσως η γυναίκα στην οποία τα διεθνή Μέσα έχουν «χρεώσει» τα περισσότερα κέρατα παγκοσμίως. Πώς να το κάνουμε; Ο Jay Z αποδείχτηκε λίγο άτακτος, με την σταρ να ανέχεται τα πάντα.

Δε διστάζει μάλιστα, να την απατήσει και με επώνυμες, με τελευταίο του απόκτημα την 26χρονη Ρίτα Όρα. Λέγεται ότι πολλές φορές οι δυο τους έχουν φτάσει στα πρόθυρα του χωρισμού, αλλά τελικά η Μπιγιόνσε υποχωρεί και γυρνά στην αγκαλιά του συζύγου.

Τζένιφερ Άνιστον

Η ιστορία της Τζένιφερ είναι ίσως η πιο γνωστή ιστορία απιστίας στα χολιγουντιανά δεδομένα. Ο Μπραντ Πιτ γνώρισε την Αντζελίνα όσο ήταν παντρεμένος, χώρισε τη Τζένιφερ και κατέληξε να ζει σε ένα σπίτι γεμάτο παιδιά και μια σύζυγο «τρελή», όπως ο ίδιος δήλωσε μετά την αίτηση διαζυγίου της Τζολί.

Οι κακές οι γλώσσες μάλιστα, λένε πως η Αντζελίνα γνώριζε για τη σχέση του Μπραντ με τη νταντά των παιδιών τους. Κάπως έτσι, η Τζένιφερ έχει κάθε λόγο να χαίρεται για τον χωρισμό των Μπραντζελίνα και να ευχαριστεί το Κάρμα…

Μόνικα Μπελούτσι

Όχι τη Μόνικα. ΟΧΙ τη Μόνικα. Είναι δυνατόν να κοιμάσαι δίπλα σ’ αυτή τη γυναίκα και να αποφασίζεις να ξενοκοιτάξεις; Κι όμως, είναι. Κυρίως όταν η ίδια σου δίνει το… ελεύθερο.

Η δήλωση της απόλυτης γυναίκας περί απιστίας του συζύγου της μας άφησε άφωνους: «Είναι γελοίο να περιμένω πως ο Βενσάν Κασέλ θα μου είναι πιστός», δήλωνε η ίδια το 2011, ωστόσο δεν γλίτωσε το διαζύγιο 2 χρόνια αργότερα. Δε στεναχωρηθήκαμε ιδιαίτερα πάντως!

Ντέμι Μουρ & Μίλα Κούνις

Το ειδύλλιο με τον κατά 15 χρόνια νεότερό της, Άστον Κούτσερ, έληξε άδοξα με την ηθοποιό να καταρρέει βλέποντας τον πρώην σύζυγό της στην αγκαλιά της Μίλα Κούνις. Πριν ο Άστον ξαναφτιάξει τη ζωή του πάντως, φρόντισε να εντάξει τη Μουρ στη λίστα των απατημένων του Χόλιγουντ, περνώντας μια καυτή βραδιά με 23χρονη ξανθιά, την παραμονή της 6ης επετείου του γάμου τους.

Η Ντέμι όμως έχει κάθε λόγο να χαίρεται αφού όπως αποδείχθηκε η απιστία είναι στα γονίδια του πρώην της, καθώς ο ίδιος δε δίστασε να απατήσει και τη Μίλα η οποία λίγο έλειψε να τον χωρίσει μετά τη γέννηση της κόρης τους. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος…

Fergie

Και η εκρηκτική Fergie βίωσε τον πόνο της απιστίας λίγο πριν παντρευτεί τον ηθοποιό Τζος Ντουχάμελ. Η ίδια παραδέχτηκε ότι ο σύζυγός της την απάτησε με τη στριπτιζέζ Νικόλ Φόρεστερ εννέα μήνες πριν τον γάμο τους.

«Η απιστία του μας έκανε δυνατότερους», δήλωσε στην προσπάθειά της να μαζέψει τα ασυμμάζευτα μα δεν έπεισε κανέναν…

Κιμ Καρντάσιαν

Μπορεί να ζει τα όνειρό της ως κ. Γουέστ στο πλευρό του Κάνιε, η Κιμ, όμως, ξέρει καλά τι σημαίνει να σε απατούν.

Ο πρώην της, Ray J, όχι μόνο κυκλοφόρησε sex tape με την πάλαι ποτέ αγαπημένη του σε σκηνές απείρου κάλλους (που εντέλει καλό της έκανε, διότι εκτόξευσε τις μετοχές της στα ύψη), αλλά τόλμησε να δηλώσει πως την ημέρα των γενεθλίων της, εκείνος έκανε σεξ με κάποια άλλη!

Σιένα Μίλερ

Τι κι αν για κάποιους ήταν το πιο λαμπερό ζευγάρι; Η σχέση της Σιένα Μίλερ και του Τζουντ Λο πέρασε κυριολεκτικά από 40 κύματα, με την πρώτη κρίση να έρχεται όταν εκείνος απάτησε την ξανθιά καλλονή με τη babysitter των παιδιών του.

Χώρισαν, αλλά τα ξαναβρήκαν μετά από λίγο καιρό, με τη Σιένα να παίρνει την εκδίκησή της, απατώντας τον με τον καλό του φίλο, Ντάνιελ Κρεγκ. Ε δε θα τον λυπηθούμε κιόλας!

Εύα Λονγκόρια

Ο Τόνι Πάρκερ είδε την πόρτα της εξόδου από τη ζωή της Εύα Λονγκόρια, όταν εκείνη ύστερα από τρία χρόνια γάμου διαπίστωσε πως ο σύζυγός της την απατά με την γυναίκα κάποιου συμπαίκτη του.

Το συναίσθημα της ηθοποιού μόλις ανακάλυψε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου στο κινητό του τηλέφωνο δεν ήταν πρωτόγνωρο, μιας και κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και μερικούς μήνες αφότου οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πρόσφατα η Εύα ξαναπαντρεύτηκε έχοντας διαγράψει μια και καλή τον άπιστο πρώην.

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ

Η απιστία του Χιου Γκραντ εις βάρος της συντρόφου του, Λιζ Χάρλεϊ έγινε πρώτο θέμα συζήτησης σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Δικαίως θα λέγαμε. Ήταν το 1995 όταν ο ηθοποιός πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να δέχεται στοματικό έρωτα από την πόρνη Ντιβάιν Μπράουν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Όχι μόνο η απιστία του έγινε γνωστή τοις πάσι, αλλά εκείνος συνελήφθη κιόλας για προσβολή δημοσίας αιδούς. Η Λιζ τον συγχώρησε και έμεινε μαζί τους μέχρι το 2000, συμπληρώνοντας 13 χρόνια σχέσης. Το πάθημα –όπως αποδεικνύεται- δεν της έγινε μάθημα, καθώς ο μετέπειτα σύζυγός της, Αρούν Ναγιάρ, -με τον οποίο χώρισε τελικά- την απάτησε με μία πορνοστάρ.

Μήπως κάνει κάτι λάθος τελικά;

Ντενίζ Ρίτσαρντς

Η Ντενίζ Ρίτσαρντς έχει κάθε λόγο να μετανιώνει για το διάρκειας τεσσάρων ετών γάμο της με τον Τσάρλι Σιν, αφού εκείνος όχι μόνο την απάτησε αλλά κατηγορήθηκε και για κακοποίηση της ίδιας.

Μπορεί να μην παραδέχτηκε ποτέ τις απιστίες εις βάρος της, η Ντεζίζ όμως ούσα βέβαιη, συμπλήρωσε τα χαρτιά του διαζυγίου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στο δεύτερο παιδί τους.

Οι δυο τους είναι ακόμα στα δικαστήρια αφού οι απειλές του Σιν προς την πρώην του και τα παιδιά τους δεν έχουν τέλος. Τι τον ήθελες ρε Ντενίζ;

Χάλι Μπέρι

Μπορεί ως Catwoman η Χάλι Μπέρι να εξελίχθηκε σε ερωτική φαντασίωση, δε φαίνεται, όμως, να κατάφερε να κρατήσει την προσοχή του τραγουδιστή συζύγου της επάνω της.

Δύο μόλις μέρες μετά την απόκτηση του πρώτου της βραβείου Όσκαρ, το 2002, ανακάλυψε πως ο σύζυγός της, Έρικ Μπένετ, την απατούσε με την πρώην του.

Αυτό βέβαια δεν ήτα το μόνο του ελάττωμα, αφού η ηθοποιός τον κατηγόρησε τόσο για ενδοοικογενειακή βία όσο και για… σεξομανία. Και να φανταστεί κανείς πως ήταν τέσσερα μόνο χρόνια παντρεμένοι.

Ούμα Θέρμαν

«Η απιστία είναι στη φύση μας, ας το αποδεχτούμε», δηλώνει ο Ήθαν Χοκ ο οποίος παρότι αρνείται πως απάτησε την Ούμα Θέρμαν όσο ήταν παντρεμένοι, μας κάνει να έχουμε πολλές αμφιβολίες για τα λεγόμενά του.

Ο ηθοποιός κατηγορήθηκε πως απάτησε την επί 7 χρόνια σύζυγό του με τη νταντά των παιδιών τους, Ράιν Σοχάις, την οποία μάλιστα παντρεύτηκε 3 χρόνια μετά το διαζύγιό του με τη Θέρμαν. Χωριό που φαίνεται…

Ριάνα

Οι φωτογραφίες με το χτυπημένο πρόσωπο της Ριάνα από τον τότε σύντροφό της, Κρις Μπράουν είχαν σοκάρει την κοινή γνώμη. Αυτό που δεν έγινε ιδιαίτερα γνωστό ήταν ο λόγος για τον οποίο ο 20χρονς τότε Μπράουν επιτέθηκε στην επί δύο χρόνια αγαπημένη του.

Το συμβάν έλαβε χώρα μέσα στο αυτοκίνητο (!) όταν οι δυο τους πήγαιναν σε ένα πάρτυ λίγο πριν τα βραβεία Grammy.

Η Ριάνα κατηγόρησε τον Μπράουν πως την απατά και κατέληξε στο… νοσοκομείο, με τον τραγουδιστή να χάνει μεγάλη μερίδα θαυμαστών λόγω της βιαιότητάς του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Το Twitter ξεφτιλίζει και διώχνει την Μαντώ Γαστεράτου: "Ρόδα είναι και γυρίζει"!

Όπως αποδείχθηκε, οι κατηγορίες περί απιστίας δεν ήταν αβάσιμες, καθώς ο ίδιος διατηρούσε δεσμό με την κατά πολύ μεγαλύτερή μάνατζέρ του, Τίνα Ντέιβις, η οποία φέρεται να ερωτοτροπούσε μαζί του από τότε που εκείνος ήταν 16 ετών. Το χειρότερο όλων; Η 21 ετών Ριάνα τον συγχώρησε και επέστρεψε στην αγκαλιά του, σε μία σχέση που –ευτυχώς για τη σωματική της ακεραιότητα- δεν κράτησε πολύ. Είναι αυτό που λέμε «και κερατάς και δαρμένος»…

Απολαύστε τες ξανά και ξανά…

Πηγή: menshouse.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share