Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Μαριόν Κοτιγιάρ τοποθετείται για το σκάνδαλο Γουαϊνστάιν!

18 Οκτωβρίου 2017 19:40
Η Μαριόν Κοτιγιάρ τοποθετείται για το σκάνδαλο Γουαϊνστάιν!

Πολλοί περίμεναν με αγωνία τη στάση της Μαριόν Κοτιγιάρ, της διάσημης γαλλίδας ηθοποιού, η οποία έχει στενά συνεργαστεί με την εταιρεία παραγωγής του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, μετά τη θύελλα που προκαλούν παγκόσμια οι αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του ισχυρού άνδρα του Χόλιγουντ επί σειρά ετών.

Η Μαριόν Κοτιγιάρ, η οποία ούτε για μια στιγμή δεν αφήνει να διαφανεί αν την παρενόχλησε την ίδια ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, ανέβασε το μήνυμά της στο insta­gram, με λευκό στη θέση της φωτογραφίας, και έγραψε ένα καλοζυγισμένο κείμενο, με προσωπικές εξολογήσεις, ελεγχόμενες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη ανακοίνωση του ΕΟΦ για ακατάλληλο προϊόν που διαφημίζεται σε μεγάλο κανάλι!

«Πάνω από μια φορά, κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, αντιμετώπισα μια κατάσταση στην οποία χρειάστηκε να αποφύγω τα σεξουαλικά αρπακτικά. Ολες οι θαρραλέες γυναίκες που μίλησαν για το θέμα ανοίγουν, ελπίζω, ένα νέο κεφάλαιο. Τρέφω πολύ σεβασμό γι'αυτές και τις στηρίζω με όλη μου την καρδιά. Είναι καιρός να δυναμιτίσουμε ένα φρικιαστικό σύστημα. Είναι καιρός οι γυναίκες ΚΑΙ οι άνδρες να καταγγέλλουν τέτοια φαινόμενα με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει μια μεγάλη αλλαγή και τέτοια φρικτά πράγματα να μην ξανασυμβούν.


Είναι καιρός να κοιτάξουμε την συνείδησή μας και να αναρωτηθούμε ως πόσο θα ανεχόμαστε αυτή την κατάχρηση εξουσίας. Είναι καιρός να γιατρευτούμε», γράφει η Μαριόν Κοτιγιάρ.

Αναφερόμενη στον διάσημο παραγωγός, ο οποίος νοσηλεύεται σε κλινική αποθεραπείας αυτή τη στιγμή, η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι προσεκτική:

«Οσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντικά. Για όλους. Σημαντικά ακόμη και για τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν. Πρέπει να αντιμετωπίσει όσα έκανε για πολλά χρόνια και θα πρέπει να καταλάβει ότι αυτό είναι αρρωστημένο και εγκληματικό και πως θα πρέπει να επανορθώσει. Ελπίζω και εύχομαι αυτό να τον βοηθήσει να γίνει καλύτερος άνθρωπος», πρόσθεσε.


Η διάσημη σταρ επιμένει στο γεγονός ότι αυτές οι πράξεις δεν μπορεί να μένουν ατιμώρητες.
«Είναι σημαντικό γιατί αυτό μπορεί να αποθαρρύνει άλλους να δράσουν ατιμώρητοι. Η εξουσία δεν δίνει το δικαίωμα να κάνεις εγκλήματα», αναφέρει η Κοτιγιάρ.
Τέλος, η σταρ απευθύνεται στις γυναίκες θύματα παρενόχλησης, αγγιγμάτων ή βιασμών εκ μέρους του Γουαϊνστάιν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε τον 24χρονο κούκλο σύντροφο της Νατάσας Καλογρίδη! (photos)
«Αυτό που μετριάζει την μεγάλη λύπη που νιώθω σήμερα είναι ότι αυτές οι γυναίκες βγήκαν πιο δυνατές. Σήμερα ανοίγουν και τα δικά μας μάτια και την καρδιά μας. Ολες οι ψυχές που πληγώθηκαν να ξέρουν ότι από σήμερα θα τις υποστηρίζουμε. Αυτό που θέλω να πω είναι πως το να βρίσκεται μια γυναίκα σε θέση αδυναμίας δεν είναι κακό, το σεβόμαστε, το προστατεύουμε και το αγαπάμε».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share