Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Είναι έγκυος τελικά η Ελεονώρα Μελέτη; Η φωτογραφία που μας προβλημάτισε και ίσως… διαψεύδει!

17 Οκτωβρίου 2017 12:07
Είναι έγκυος τελικά η Ελεονώρα Μελέτη; Η φωτογραφία  που μας προβλημάτισε και ίσως… διαψεύδει!

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως η Ελεονώρα Μελέτη παντρεύεται με τον Θοδωρή Μαροσούλη και ο γάμος αναμένεται να γίνει το επόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, ο σύντροφός της της έκανε πρόταση γάμου τη βραδιά των γενεθλίων της, γεγονός που μοιράστηκε διαδικτυακά.

Μετά από αυτό μάθαμε πως η παρουσιάστρια βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα και πλέον διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Ο μεταμορφωτικός Δίας στο Σκορπιό ως τον Νοέμβριο! Ποια θα επηρεαστούν αρνητικά;

Η Ελεονώρα είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης των social media και μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με στιγμές από την προσωπική της ζωή!

Το ίδιο έκανε και πριν από λίγα λεπτά καθώς ανήρτησε ένα στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια να κάνει γυμναστική και συγκεκριμένα να βρίσκεται…οριζοντιωμένη πάνω σε δύο πανιά!

Η αλήθεια είναι πως αυτή η φωτογραφία μας προβλημάτισε και μας έκανε να αναρωτηθούμε αν τελικά είναι έγκυος ή όχι, καθώς δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμα, αλλά όπως γνωρίζεται η ίδια αγαπά τη γυμναστική και δεν θα μπορούσε να μείνει εντελώς άπραγη τώρα που επρόκειτο να γίνει μανούλα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (17/10) από την Άντα Λεούση!

«Άσκηση: Χόμπι, δράση, ευεξία , χαρά, υγεία. Ένα πολύτιμο όπλο κατά του αυξημένου βάρους. Κάθε άνθρωπος με περισσότερο λίπος, δεν είναι απαραίτητα “τεμπέλης”, “αδιάφορος”, “φαγητολάγνος”…

Μπορεί να είναι απλά ένας συνάνθρωπος μας που χρειάζεται βοήθεια, έμπνευση, συμπαράσταση και θάρρος.» Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share