Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βόμβα στην ελληνική showbiz: Πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη χωρίζει μετά από 8 χρόνια γάμου!

11 Οκτωβρίου 2017 13:31
Βόμβα στην ελληνική showbiz: Πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη χωρίζει μετά από 8 χρόνια γάμου!

Καυστικός, ατακαδόρος και πάντα ειλικρινής ο αγαπημένος τραγουδιστής αλλά και παρουσιαστής του show «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ξεκαθαρίζει με τον δικό του τρόπο τι πραγματικά συμβαίνει στο γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη!

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YOU, μίλησε ανοιχτά και απάντησε στις φήμες χωρισμού με την σύζυγό του!

Θα σταθώ στην οικογενειακή σου ζωή, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δεν περνά και την καλύτερή της φάση με τις φήμες χωρισμού πιο έντονες από ποτέ. Με την ειλικρίνεια που σε διακρίνει που επικαλέστηκα και παραπάνω, έχετε όντως χωρίσει με την Ανθή ή ακόμα μια φορά οι δημοσιογράφοι δείχνουν την αδυναμία που έχουν να χωρίζουν τα ερωτευμένα ζευγάρια;

Είναι από τις στιγμές που ειλικρινά δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω και νιώθω ότι θα το σεβαστείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην Ρόδο: Μητέρα επιχείρησε να αυτοκτονήσει με τα φάρμακα της οροθετικής κόρης της! Ο λόγος θα σας σοκάρει περισσότερο

Ξέρεις, Γιώργο μου, το τίμημα της αναγνωρισιμότητας έχει δύο όψεις και δυστυχώς δεν μπορείς να αποφύγεις καμία από τις δύο, ειδικά όταν έχεις επιλέξει από την αρχή να μην κρυφτείς. Όταν δημοσιοποιείς τη χαρά σου ο κόσμος που σε αγαπά θέλει να μάθει και τις πιο δύσκολες στιγμές. Είναι οι ίδιες στιγμές που και ο δικός μας ρόλος είναι λίγο άχαρος δεν σου κρύβω…

Θα σου πω απλώς ότι στη ζωή μου υπάρχουν τρία υπέροχα πλάσματα, για τα οποία νιώθω περήφανος και ό,τι κάνω γίνεται για αυτά και να είναι όσο πιο ευτυχισμένα γίνεται, ο Ιάσονας, ο Κωνσταντίνος και η Αρυάνα. Απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή μου πλέον είναι μόνο τα παιδιά μου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανάσα: Επίδομα - δώρο 350 ευρώ! Ποιοι το δικαιούνται;

Στο Happy Day σχολίασαν αυτή τη συνέντευξη του Λιανού και τα όσα είπε και ουσιαστικά στην εκπομπή επιβεβαιώθηκε το οδυνηρό γεγονός, με την δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θυμάστε που με αφορμή το διαζύγιο του Γιάννη Τσιμιτσέλη με τη Βάσω Λασκαράκη, σας είχα πει ότι θα υπάρξει ένα άλλο διαζύγιο που θα μας απασχολήσει; Είναι αυτό λοιπόν, με τον Γιώργο Λιανό και την πρώην σύζυγό του Ανθή. Έχει ξεκινήσει αρκετό καιρό, δεν είναι κάτι που έγινε το καλοκαίρι!» είπε, ενώ σημείωσε και το ότι ενώ παλιότερα ο ίδιος έκρυβε τα παιδιά του από τα social media, πλέον είναι πιο ανοιχτός ως προς αυτό.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, από πλευράς του, συμπλήρωσε: «Εγώ τον συναντούσα στους διαδρόμους και δεν ήταν ακριβώς στα κέφια του, φαινόταν λίγο προβληματισμένος». Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share