Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Θα πάθετε πλάκα: Βάζετε στοίχημα πως αν βλέπατε σήμερα τον "Θανάση Μαυροτσούκαλο" δεν θα τον αναγνωρίζατε με τίποτα; (photos)

26 Σεπτεμβρίου 2017 15:01
Θα πάθετε πλάκα: Βάζετε στοίχημα πως αν βλέπατε σήμερα τον

Δέκα χρόνια έχουν περάσει από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί». Το σίριαλ που προβαλλόταν από το Mega για δύο σεζόν έκανε τρομερή επιτυχία λόγω του χιούμορ του αλλά και των χαρακτήρων του.

Το έργο μας διηγείται τις περιπέτειες της οικογένειας Μαυροτσούκαλου – Παλαιολόγου. Ο Διονύσης πατέρας τριών αγοριών, παντρεύεται την Ελένη που έχει δύο κορίτσια. Τα μπερδέματα και οι ξεκαρδιστικές στιγμές διαδέχονται η μια την άλλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H "αρπαγή" του αιώνα: Θρυλική εκπομπή του Mega μετακομίζει στο Star!

Ο Θανάσης ήταν ο δεύτερος γιος του Διονύση. Κάκιστος μαθητής αλλά μετρ στις πλάκες και στις φάρσες, κάτι που τον μπλέκει πολλές φορές. Τον χαρακτήρα του Θανάση υποδυόταν ο Άρης Τσάπης. Ο ηθοποιός έχει αλλάξει πολύ από τότε.

Συμμετείχε και σε άλλες τηλεοπτικές παραγωγές όπως οι «Συμμαθητές», όπου σημείωσε επιτυχία από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Όσο για το σήμερα; Αν δεν ήξερες ότι ο Θανασάκης είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό που βλέπεις σήμερα στη μικρή οθόνη, δε θα το πίστευες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Η θανατηφόρα ασθένεια που επικρατεί στο νησί και προκαλεί τρόμο στην παραγωγή!

Πηγή: dailymedia.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share