Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι 5 χειρότεροι εραστές της showbiz! Τους έδωσαν στεγνά οι πρώην τους... (photos)

25 Σεπτεμβρίου 2017 11:14
Οι 5 χειρότεροι εραστές της showbiz! Τους έδωσαν στεγνά οι πρώην τους... (photos)

Αν πιστεύετε ότι οι καλές επιδόσεις στον ερωτικό τομέα συνάδουν με την ομορφιά, την φήμη και το χρήμα, ήρθε η ώρα να δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι.

Όλα είναι θέμα ταπεραμέντου, λίμπιντο και χημείας μεταξύ των ερωτικών παρτενέρ. Αλλιώς η συνέρευση είναι μια αποτυχία. Αγαπημένοι σας σταρ δεν άφησαν και την καλύτερη εντύπωση σε συντρόφους τους ως προς τις επιδόσεις τους στο σεξ. Ας μιλήσουν οι ίδιες για εκείνους...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Χαλκιδική: Αυτή είναι η γυναίκα που πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να σπάσει το Παγκόσμιο ρεκόρ! (photos)

50 Cent

“Μιλάει πολύ. Φιλάει λίγο. Δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί το ερωτικό παιχνίδι” είχε δηλώσει για εκείνον δημόσια πρώην σύντροφός του.

Hugh Hefner

Πρώην αρραβωνιαστικιά του δήλωσε δημόσια ότι κατά τη διάρκεια της ερωτικής τους σχέσης υπήρξε μόλις μια ερωτική επαφή, η οποία είχε διαρκέσει δύο δευτερόλεπτα. Η πρώην σύντροφός του, ονόματι Ιζαμπέλα Σεντ Τζέιμς, είχε δηλώσει ότι ξάπλωνε δίπλα της σαν πεθαμένο ψάρι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γέννησε η Ολυμπία Χοψονίδου: Η πρώτη φωτογραφία του μωρού μέσα από το μαιευτήριο!

Eminem

“Δεν έχει και πολλά χαρίσματα. Αν πρόκειται να κάνεις σεξ μαζί του, βεβαιώσου ότι έχεις μαζί μικρό μπλε χαπάκι” έχει δηλώσει δημόσια η πρώτη γυναίκα του, Κιμ Μάδερς.

Colin Farrell

“Προσποιήθηκα ότι ήρθα σε οργασμό, ώστε τον ευχαριστήσω και να φανεί αξιοπρεπής. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω” έχει δηλώσει νταντά που ήρθε σε ερωτική επαφή μαζί του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται κακοκαιρία: Το αυστηρό μήνυμα του Σάκη Αρναούτογλου για την μετοβολή του καιρού! Ο γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί!

Εlvis Presley

“Ο Βασιλιάς μπορεί να ήξερε να λικνίζεται όμως δεν ήξερε να κάνει σεξ” έχει δηλώσει η Νάταλι Γουντ, ενώ η σύζυγός του έχει δηλώσει ότι μετά την γέννηση της κόρης τους δεν ήρθε ξανά σε ερωτική επαφή μαζί της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share